Кеш аут опция в AlphaWin

1
Видяно 151 пъти

Все повече клиенти се интересуват от наличните опции и функции за редуцирането на риска при правенето на спортни залози. Често точно бонуси и промоции се смятат за една такава превенция, след като самият клиент има свободата да играе със средства, които при евентуална загуба няма да се отразят на неговия депозит. Реномираните брандове, като Алфауин България, могат да се похвалят с наличието на още една функция – кеш-аут. Въпросната няма нужда от много представяне, след като е една от най-търсените при правенето на спортни прогнози. Алфауин познава пазара и се стреми да предостави възможно най-добрата политика за употреба на функцията за изтегляне на залог. Все пак при употребата на кеш-аут има и някои специфики, които тук ще бъдат разгледани специално за платформата на Алфа уин бг.

Линк към АлфаУин


Какво е спиране на залог – кеш–аут на Алфауин?

AlphaWin cash out опция

Въпросното предложение позволява на всеки един клиент да държи под контрол своите залози. Липсата на гаранции за сигурност, както и на шанс за успех, могат да накарат всеки един почитател на спортните прогнози, да остане с горчив опит. Благодарение на ранното изтегляне на залог, всеки клиент на Алфауин може да изтегли своя залог с минимална загуба. Ранното изтегляне на залог може да бъде открито за пълната гама от спортни събития в платформата.


Как се активира функцията кеш-аут в платформата на Алфауин бг?

Това е опция, която се предлага само и единствено на регистрираните потребители в Алфауин – логично е, в противен случай няма как да се правят прогнози. За активирането на ранно изтегляне на залог ще трябва да се следи винаги и електронният фиш. Алфауин е оставил голям оранжев бутон – точно с цветовете на логото, който по всяко едно време може да се активира. Обърнете внимание, че крайната печалба или редуцирането на загубата посредством кеш-аут може да варира.

Няма гаранция каква може да е сумата на финала и се изисква от всеки един клиент на Алфауин да следи пазарите и коефициентите в реално време. Добрата новина е, че присъства и мобилен кеш аут в AplhaWin и неговата употреба е идентична с тази в десктоп платформата – всеки един потребител може да следи избраните срещи и направени спортни прогнози в реално време, за да активира функцията, когато прогнозата може и да не излезе.


Какви са видовете залози, за които е наличен кеш-аут в Алфауин?

Букмейкърът е посочил много ясно в своите общи условия, че тази опция е налична за единични и множествени залози. Алфауин упоменава в своите общи условия, че кеш аут може да бъде активиран и в секцията „На живо“ – спортната секция, в която всяко една среща се разглежда изцяло в реално време, допълвайки стандартните ставки с микропазари – ориентирани към събитие в даден мач, а не към крайния резултат. Микропазарите са може би единствената ставка, която не може да предложи на своите клиенти ранно изтегляне на залог – те се случват мигновено.


Други изключения, при които няма да се предлага кеш-аут функция за залози в Алфауин

  • На първо място ще открием, че ставките и прогнозите, които включват попадението на конкретен гол, или в коя минута ще падне въпросният, са с една единствена възможност – да се случи или да не се случи. Предвид факта, че кеш-аут се оформя на база случващото се на терена, при това с различни анализи в реално време, би било невъзможно за Алфауин, а и за всеки друг букмейкър, да се опита в рамките на секунди да предскаже точното попадение и да повишава и намалява ставките. Подобни изпълнения са изключително трудоемки за изграждане и контролиране. Съществуват ограничения с подобен сценарий в тениса, където скоростта на игра става също висока.
  • Кеш-аут на alphawinbg не се предлага и за клиенти, които са създали свой собствен залог. Практиката в този случай е, че когато един клиент поиска индивидуална прогноза, тя винаги ще бъде уважена от екипа на Алфауин и дори може да даде по-добри коефициенти, това обаче идва с цена. След като клиент я предлага, букмейкърът приема автоматично, че същият е сигурен в прогнозата и я уважава. Не се приема употребата на кеш-аут за този вид ставки. Това е едно много важно условие, на което трябва да се обърне внимание.
  • Кеш-аут няма да бъде наличен и за една конкретна Алфауин промоция – Алфа коефициенти. Това са спортни секции, които предлагат по-високи коефициенти и именно там се играе с много по-трезва преценка. Алфа коефициенти се попълват от оспорвани дербита, финали и други актуални срещи. Логично е, че няма как един клиент да получи възможност да изтегля по-рано залога, особено след като се радва на по-високи коефициенти и съответно печалби.
  • Не на последно място ще добавим и още едно изискване, при коефициент на селекции или единичен залог в платформата на Алфауин. Ако избраният пазар е с коефициент над 30, тогава отново може да има лимитиране на употребата. Причината е повече от логична, по този начин Алфауин не позволява да се правят различни манипулации на системата.

Какви видове кеш-аут предлага Alphawin на своите клиенти?

Платформата на Алфауин ще предложи два варианта за изтегляне на залог. Стандартният кеш-аут на този бранд предлага възможността да се затвори залог веднага след активирането, уреждайки го на базата на временния коефициент, който се показва във въпросния момент.

Съществува и частичен Алфа-уин залог, който има само една особеност. Докато клиентът следи срещата, той може да прецени дали да изтегли един конкретен залог или поне стойност от него. Това е така нареченият частичен залог и Алфауин го предлага по същия начин, по който и стандартния, но нека не забравяме, че тук може да се избере половината сума за изтегляне, докато другата продължава да играе. Оттам идва и името Alphawin частичен кеш-аут.


Обобщение

Алфауин е фокусиран изцяло върху редуцирането на риска и предлагането на по-добри условия за своите клиенти. Огромният спектър, в който се прилага кеш аут е един от вариантите за ориентиране към забавление и по-голяма активност, но същевременно тази функция не дава гаранция за успех, а само за разумна игра, каквато се изисква от Алфауин бг по всяко време.


Често задавани въпроси

Мога ли да използвам кеш-аут на Алфа уин бг с бонуси?

Не, кеш аут е наличен само и единствено с реални средства. Употребата му в различни промоции, специални условия и други, не се позволява и няма да бъде наличен.

Колко точно време е необходимо, за да се активира кеш-аут в Алфауин?

Най-често опцията се активира в рамките на няколко минути, което е стандартна практика в онлайн пространството за спортни прогнози.

Активирах Алфауин кешаут и самият залог не беше затворен, какво да правя?

В много редки случаи, това може да бъде следствие от претоварване на системата. За такива Алфауин не носи отговорност, но и екипът се стреми да редуцира подобни случаи до абсолютния минимум.

Не откривам опцията за ранно изтегляне на залог в Alphawin, защо?

Общите условия на оператора показват, че запазва правото си да го деактивира за конкретни срещи, турнири и първенства. Обърнете внимание дали кеш-аут е наличен в определените от вас срещи.

Мога ли да използвам частичен кеш-аут през мобилната версия alphawin bg mobile?

Да, няма никакво ограничение относно видове залози и функционалности, клиентът може да използва всяка една платформа, която му е удобна и отговаря на изискванията му.

Не успях да активирам ранното изтегляне на залог в Алфауинбг на време, какво да правя?

За съжаление в такива моменти няма как да оспорвате своя залог, брандът не носи отговорност за пропуснати ползи. Те остават винаги задължение на клиента.

До колко намалява риска кеш аут от Алфа уин?

Достатъчно, ако се използва разумно и се наблюдава развитието на срещата.

Вход в АлфаУин

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

Един коментар за “Кеш аут опция в AlphaWin

  1. Ма
    Мартин
    често използвам опцията, когато имам възможност да я активирам и ми е изключително полезна