Winbet афилиейт програма

Съдържание
 1. Интродукция
 2. Афилиейт акаунт
 3. Правила и условия
 4. Комисионни
 5. Афилиейт код
 6. Мнение
 7. Рекламиране
 8. Изплащане на печалби
 9. Поддръжка
 10. Контакти
 11. Оценка

Станете партньор на WINBET

Въведение

Отскоро Winbet пусна своята партньорска програма, която ви позволява да спечелите реални пари чрез привличане на клиенти, които да играят в сайта на букмейкъра. Партньорите могат да рекламират хазартната компания, като използват директни линкове и банери в сайтовете си. Ако някой потребител се регистрира през сайта на партньора, то последният ще получи комисионна от загубите му. За да станете партньор се изисква да имате навършени 18 години.

Афилиейт платформата на букмейкъра Winbet ви позволява да разгърнете потенциала си, тъй като за вас са предложени много атрактивни рекламни инструменти, чрез които да привличате клиентите. Няма значение дали притежавате форум, блог или уебсайт, защото всички те са удобни за постигане на целите ви, стига да имате достатъчно трафик, който да монетизирате с реклама.

В следващите редове, ще ви покажем, как да си направите афилиейт акаунт, и какви са най-големите предимства на Winbet affiliates. Тази информация ще ви послужи да се включите към програмата по-бързо, и да работите с нея, без да изпитвате никакви затруднения и проблеми.


Как да си направим афилиейт акаунт?

 1. Влезте на адреса на партньорския сайт winbetaffiliates.bg;
 2. Кликнете върху зеления бутон „Регистрация”, който ще намерите най-горе в дясно;
 3. Пред вас ще се отвори формуляр, който трябва да попълните с личните си данни.
 4. Оставете валиден имейл адрес, на който ще получите отговор дали сте одобрени.
 5. Не попълвайте фалшиви данни, защото няма да получите печалбите си;
 6. В края на формуляра изберете метод за получаване на комисионните;
 7. Потвърдете, че сте запознати с правилата и натиснете бутона „Регистрация”;

регистрация в уинбет афилиейт
Регистрация в Winbet affiliates програма

Това е всичко, което трябва да направите, за да станете партньор на Уинбет. Остава да чакате имейл, от който ще разберете дали са ви приели в афилиейт програмата или са отхвърлили кандидатурата ви. Обикновено новите афилиейт се одобряват бързо, но има възможност да се наложи да изчакате брони дни, за да разберете какво е окончателното решение на фирмата.


Правила и условия на афилиейта им

Winbet има твърди правила, които партньорите трябва да спазват, ако искат да получават комисионните си, и да се възползват от екстрите на платформата. В случай, че едно от по-долу написаните правила и условия не бъде спазено, то афилиейтът няма да може да получи плащане или да продължи дейното си участие в програмата за набиране на нови клиенти.

 • Партньорът получава задачата да привлече поне 5 активни клиенти всеки месец. За активни се броя тези, които са направили регистрация и депозит, и са заложили поне веднъж на някоя от игрите в букмейкърския сайт (спорт, казино, виртуални и т.н.).
 • Активните потребители, които сте поканили в сайта на Winbet трябва да са направили залози минимум за 50 лева или друга валутна единица. Това е условието, при което ще получите вашата комисионна в края на всеки календарен месец.
 • Минималната сума, която е нужно да натрупате, за да получите плащане е минимум 50 лева или друга валута. По-малките суми ще се натрупват всеки месец в баланса ви.
 • Сайтове използващи троянски коне, вируси и други нерегламентирани средства за получаване на трафик няма да бъдат толерирани от букмейкъра. Ако има съмнение, че използвате подобни начини за привличане на клиенти, акаунтът ви ще бъде затворен.
 • Рекламните материали не могат да бъдат разпространявани посредством имейли и спам съобщения в социални групи, чатове, форуми и други. В случай, че букмейкърът забележи подобни инициативи от вашата страна, има право да затвори акаунта ви.
 • Операторът може да прекрати участието ви в партньорската програма, когато представения от вас сайт, не носи доходи и не прави нужните обороти.
 • Winbet не позволява използването на сходни домейни с бранда на фирмата. Ако това се случи, партньорският акаунт може да бъде затворен без предупреждение. Освен това компанията има право да търси правата си за запазена марка по съдебен път.


Какви са комисионните?

Уинбет предлага на партньорите 30% комисионна от чистата печалба на букмейкъра. За разлика от други афилиейт програми, тук комисионната е твърда и не варира според различните залози на потребителите. Партньорите ще получат превод на заработките си по сметка, когато достигнат минимума за изплащане, а именно 50 единици в избраната валута.

Ако например отбележите чиста месечна печалба за букмейкъра от 600 лева, то ще получите 30% от тях, а именно 180 лева. Последните можете да получите по един от методите за теглене на печалби, за които ще споменем по-долу в ревюто. При положение, че изпитвате затруднения с изтеглянето на комисионните, е желателно да потърсите помощ от съпорта.


Афилиейт код за Winbet

Афилиейт платформата не предвижда използването на специален код, чрез който да каните потребители. Системата генерира автоматично уникален код, който се съдържа в линковете и банерите, които ще получите, за да рекламирате продуктите и услугите на букмейкърския сайт. Този код ви позволява да следите импресиите, кликовете, регистрациите и депозитите на препратените от вас играчи. Подробни статистики ще откриете в администраторския панел.


Мнение за афилиейт сайта

За своя афилиейт сайт Уинбет използват гъвкавите и добре работеща система на Myaffiliates.com. Последната поддържа български език, което значително облекчава ролята на партньорите, когато рекламират дейността на букмейкъра. Разбира се, афилиейтите могат да разчитат на подробни статистики отчитащи всички стъпки на поканените от тях потребители.

В статистиките ще намерите пълен отчет за представянето на всеки индивидуален клиент. Ще можете да прочетете какви суми се залагат, колко често, какви са загубите и печалбите. По този начин можете да водите отчет за покачването или спада на направените от играчите обороти.

Системата проследява внимателно презарежданията на сайта ви, както и кликовете на клиентите. Партньорът може да види каква е честотата на кликванията и колко от тях са донесли регистрации и депозити. Тракванията на клиентите ви дават сведение дали рекламната кампания, която сте направили е с положителен или отрицателен знак.


Как да рекламираме Winbet през афилиейта?

*Тук да се сложи снимка!

Едно от предимствата на Уинбет се състои в богатата им палитра от рекламни инструменти. На ваше разположение са различни размери банери, които можете да поставите във всяко кътче на сайта или блога ви. С кликането върху рекламите клиентът се отвежда към главната страница на букмейкърския сайт, откъдето да направи регистрация.

Директните линкове водещи до регистрационната форма също са от голяма полза на партньорите в програмата. Предоставените текстови връзки от Уинбет сочат директно към регистрационната форма. По този начин потребителя преминава към регистрация в системата и става ваш клиент. Линковете могат да бъдат сложени във ваши статии и бутони, така че по-лесно да привлечете внимание.

Линковете и банерите имат за цел да рекламират различни продукти и услуги с марката Winbet. В случай, че някой потребител влезе през рекламата от ваш сайт, направи регистрация и захрани сметката си, то той се счита за клиент, който сте препратили към букмейкъра. От този момент нататък ще следите всички негови действия в администраторския панел на програмата.


Изплащане на печалбите

За съжаление не видяхме опция за изплащане на печалбите в игралния акаунт, макар че ако се свържете със съпорта или афилиейт мениджъра, то вероятно може да постигнете такова споразумение. Общо взето имате две опции за усвояване на средствата, като едната е посредством банков превод към вашата сметка или чрез ePay.bg. Партньорът селектира един от тези методи още при регистрацията в програмата и добавя съответните данни за превод.

Играчите не е необходимо да пускат някакви специални документи и/или фактури, но трябва да са преминали през идентификация, която може да наложи изпращане на сканирана лична карта, шофьорска книжка или друг документ, който съдържа личните ви данни.

Фирмите могат да подпишат договор с Winbet, и да получат всички плащания, след като предоставят фактура. За повече информация относно договорените отношения, потърсете персоналния афилиейт мениджър или поддръжката към партньорската програма.


Мнение за афилиейт поддръжката и обслужването

Нашето лично мнение е, че поддръжката се грижи много старателно за всеки партньор на Winbet. До този момент не сме имали проблем с комуникацията със съпорта и афилиейт мениджъра, който е оставил пълни данни за връзка, които ще дадем малко по-долу. Обслужването е много интелигентно и смеем да твърдим, че е на топ равнище.

За тези, които имат въпроси относно работата с афилиейт платформата, изплащането на печалби, начините за привличане на нови клиенти, подписването на договори от фирми и други могат да потърсят афилиейт мениджъра по телефона или да пишат на имейла на партньорската програма. Отговорът няма да закъснее и в повечето случаи ще получите информацията, от която имате нужда. Това ни кара да дадем висока оценка на поддръжката.


Контакти с афилиейт мениджър

Основният имейл към афилиейт програмата, на който да отправяте въпросите си е [email protected], като той е на ваше разположение от понеделник до петък. С вас ще се свърже мениджър, който да ви помогне, да използвате по-добре афилиейт програмата.

Питания и търсене на информация може да отправите и към афилиейт мениджъра г-н Христофор Христов, който отговаря на телефонен номер +359 894 62 17 99 или на имейл адрес [email protected].


Финално мнение и оценка за партньорската програма

От този материал става ясно, че Winbet прави всичко възможно, за да задоволи изискванията на партньорите спрямо рекламни кампании, статистики, поддръжка и обслужване. Компанията е дала всичко от себе си, за да изгради лесна и достъпна партньорска програма със стабилен процент комисионна и множество възможности за привличане на новорегистрирани клиенти.

Малък недостатък е, че до този момент няма много голямо разнообразие от методи за теглене на печалбите, но това може да се прости предвид останалите преимущества на програмата. Добри думи можем да кажем и за афилиейт мениджърите, които помагат на афилиейтите с точна и полезна информация. Все пак обслужването е едно от най-важните неща за хората.

Оценката, която ще дадем за тази афилиейт програма е 10/10, защото считаме, че не съществуват сериозни минуси, които да ни накарат да оценим по-слабо букмейкъра. Разбира се, надяваме се, че в бъдеще време програмата ще бъде допълнена с нови опции, повече рекламни инструменти и възможности за партньорите да развият собствените си уебсайтове.

Регистрация в WINBET Affiliates

0 коментари за “Winbet афилиейт програма

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!