Betfair афилиейт програма

Съдържание
 1. Интродукция
 2. Афилиейт акаунт
 3. Правила и условия
 4. Комисионни
 5. Афилиейт код
 6. Мнение
 7. Рекламиране
 8. Изплащане на печалби
 9. Поддръжка
 10. Контакти
 11. Оценка

Станете партньор на Betfair

betfair афилиейт сайт
Партнорски сайт – affiliates.betfair.com

Въведение

Представяме ви афилиейт програмата на Betfair, чрез която може да печелите комисионни от привличането на нови потребители, които да играят в букмейкърския сайт на компанията. Партньорската програма дава възможност на собствениците на блогове, сайтове и форуми да печелят комисионни от загубите на клиентите, които сте поканили чрез вашата реклама.

За да рекламирате услугите в сайта на Betfair, вие трябва да имате навършили 18 годишна възраст и да притежавате сайт, блог или форум със сходна спортна или хазартна тематика. Сайтовете се преглеждат от афилиейт мениджър, преди да получите одобрение за участие в партньорската програма.

Ако бъдете одобрен за партньор на Betfair ще получите достъп до администраторския панел на афилиейт платформата, откъдето ще можете да вземете рекламни материали за промотиране на продуктите и услугите на букмейкъра. Партньорите могат да печелят, както от спортна борса, така и от класически залагания. Операторът ви дава висока комисионна, от която да се възползвате при желание. За да стане това обаче първо трябва да се регистрирате в системата.


Как да си направим афилиейт акаунт?

 1. Първата стъпка, която трябва да извървите, за да се регистрирате в афилиейт програмата на Betfair, е да посетите адреса на сайта affiliates.betfair.com.
 2. Ако вече сте влезли в уебсайта е нужно да отидете на горното меню, където са изброени различни опции, и да кликнете върху бутона „Включи се сега”.
 3. Пред вас ще се отвори регистрационна форма, в която е нужно да оставите информация за вас и лични данни. Попълнете формата коректно, за да получите одобрение.
 4. Регистрационният формуляр изисква вашите имена, адреси, телефон за връзка, уебсайт, предпочитан начин на плащане и други данни. В случай, че оставите фалшива информация, то няма как да усвоите спечелените средства от партньорската програма.
 5. След като попълните формата отидете най-долу и сложете отметка, че сте прочели и се съгласявате с правилата и условията на програмата, след което натиснете изпрати.

създаване на акаунт в бетфеър афилиейт
Създаване на профил в афилиейт програмата на Betfair

Така процесът по регистрация в Betfair affiliates приключва. Остава ви да изчакате 48 часа, в които операторът ще разгледа вашата кандидатура и ще я одобри или отхвърли. Решението дали сте одобрен, ще получите на имейл адреса, който сте въвели във формата за регистрация.


Правила и условия на афилиейта им

За да вземете дейно партньорско участие в програмата на Betfair е нужно да се съобразите с правилата на букмейкъра. При положение, че спазите неговите условия, то няма да имате проблем с изплащане на комисионни, добавяне на нови играчи, разпространение на рекламни материали и други опции. Прочетете следния правилник, за да започнете партньорството си:

 • Betfair може да закри партньорски акаунт, ако афилиейтът не достави поне един нов и активен клиент за календарния месец. В случай, че акаунтът се закрие, то потребителя може да кандидатства отново с друг уебсайт или проект за привличане на клиенти.
 • За да станете партньор на Betfair е нужно да сте пълнолетно лице навършило 18 години. Само по този начин ще можете да получавате своите комисионни чрез един от методите посочен в уебсайта на компанията. Непълнолетни лица не се приемат.
 • Партньорите нямат право да регистрират подобни на бранда домейни с цел привличане на клиенти. Ако такъв сайт съществува, то операторът може да закрие вашия партньорски акаунт по всяко време и без да се предупреди афилиейтът.
 • Партньорите се задължават да поддържат сайтовете си по подходящ начин, така че да получават повече трафик, с който да водят нови потребители на услугите на Betfair.
 • Минималният праг за изплащане на комисионни е 50 Евро. По-ниските суми ще се натрупват във вашия баланс, докато не постигнете горепосочения минимум.
 • Плащанията се извършват в период от 30 дни броени от края на календарния месец. Възможно е да се наложи да чакате допълнителни 30 дни за първото ви плащане.


Какви са комисионните?

Комисионните на Betfair се изплащат в британски паунди (GBP) и могат да стигнат до 35% за различните нива. По-долу ви представяме таблица, която ще ви помогне да се ориентирате как варират средствата спрямо нетната печалба на партньорите. Ако имате допълнителни въпроси относно плащанията, то можете да се обърнете към компетентния персонал на букмейкъра.

В случай, че сте отбелязали отрицателен баланс за дадения месец, то той няма да се прехвърли за следващият месец, а ще бъде изчистен. По този начин започвате от нулата и чакате привлечените от вас клиенти да дадат нов облик на баланса, било той с положителен или отрицателен знак. Това е едно от важните наща, които трябва да знаете за комисионните.

Ниво 1От 0 до 5.000 GBP25% комисионна
Ниво 2От 5.001 до 10.000 GBP30% комисионна
Ниво 3От 10.001 до повече35% комисионна

Тази таблица представя процента на комисионните, които печелите за спортните залози и игри на букмейкъра. Цифровото изражение би могло да бъде различно за игрите покер и казино, като повече информация за това ще намерите в афилиейт сайта на компанията.


Афилиейт код от Betfair

Много от партньорските програми на букмейкърите дават специален афилиейт код на партньорите, с който могат да канят техни приятели и близки да се регистрират в системата. Тук такъв код отсъства и партньорът може да разчита само на уникален код за линкове и банери, който се генерира автоматично. С него можете да рекламирате букмейкъра във вашите уебсайтове, блогове и форуми. В съдържанието на линковете присъства уникалният код, който ви позволява да следите действията на новорегистрираните играчи чрез контролен панел.


Мнение за афилиейт сайта

мнение за бетфеър афилиейт
Betfair афилиейт сайт – експертно мнение

Афилиейт сайта, който използва системата на netrefer.com е на разположение за партньорите и притежава множество опции, функции, статистики и начини за проследяване на клиентските действия. В един момент това разнообразие от функционалности може и да ви обърка, но ако работите по-дълго с програмата ще свикнете с многото възможности, които няма да ви правят чак такова впечатление.

Богатото меню, от което може да избирате отчети за календарния месец, справка за клиентските действия, пресмятане на месечните обороти и т.н. е един чудесен начин да получавате пълна справка за вашето партньорство в програмата. За целта всичко е представено с подробни графики, скали и числа. Предлагаме ви да разгледате подробно опциите, така че да свикнете с тяхното използване. Веднъж научили предназначението им няма да ви бъде трудно.

Общо взето можем да бъдем доволни от това, което ни предлага афилиейт сайта на Betfair, макар че понякога се объркваме, когато използваме системата. Имаше възможност нещата да бъдат поне малко по-опростени, за да не се затрудняваме с наличния интерфейс.


Как да рекламираме Betfair през афилиейта?

бетфеър афилиейт реклама
Рекламиране с Betfair affiliates

Партньорите могат да рекламират услугите на Betfair чрез линкове водещи до различните игри и промоции или посредством банери. Анимираните банери носят информация относно бонуси и промоции на компанията, а също така съобщават и за повишени коефициенти на дадени срещи. От менюто с маркетингови инструменти ще имате възможност да изберете директен линк към сайта на букмейкъра или линк, който води към някоя от предложените игри.

В наличие са страхотни инструменти, с чиято помощ да рекламирате във вашите сайтове. Банерите са оразмерени, така че да пасват на всяка една зона от уебсайта ви, което е повече от добре, тъй като ще можете да ги сложите в хедър, футър, дясно или ляво меню. Операторът е подбрал най-добрите опции за привличане на клиенти, което го отличава от много други програми, които не могат да се похвалят с толкова голям набор от рекламни инструменти.

В случай, че даден клиент се регистрира през ваш линк или банер, а след това захрани сметката си и играе на различните игри, то партньорът ще получи комисионна от всяка негова загуба. На разположение са и бисквитки с трайност 45 дни, през които ако регистрирания играч през ваша реклама напусне сайта, но след това се върне и се регистрира, ще се зачисли към сметката ви.


Изплащане на печалбите


От Betfair са дали няколко гъвкави метода за получаване на спечелените средства във вид на комисионни. Освен това партньорите могат да подпишат договор с компанията, и да получат всички плащания чрез представяне на фактура. Що се касае до самите методи за получаване на комисионните те са удобни и можете да ги използвате винаги, когато достигнете прага от 50€.

Методи за изплащане на печалби:

 • Банков превод;
 • Skrill (Moneybookers);
 • Neteller;
 • Entropay;
 • В игралната сметка (ако имате такава);

Тези, които изберат опцията комисионните им да се превеждат в игрална сметка, ще могат да използват всички методи, които са предназначени за теглене на печалбите в букмейкърския сайт. Това е един много удобен начин да получите комисионните си бързо и без затруднения.


Мнение за афилиейт поддръжката и обслужването

Кореспонденцията с афилиейт поддръжката на Betfair се извършва чрез имейл или социалните мрежи Facebook и Twitter. За съжаление липсва телефон, на който може да задавате въпросите си директно, което е малък минус на оператора. Като цяло обслужването от афилиейт мениджърите на компанията е на ниво и не можем да се оплачем от липса на внимание.

Съпортът ви помага да разберете, как се използва партньорската програма, кога ще получите плащанията си и какво може да направите, за да повишите шанса си за успеваемост в програмата. Ще получите и подробно упътване относно генерирането на директни линкове и поставянето на банери във вашите сайтове, блогове и електронни проекти.

Всички, които са контактували с поддръжката на афилиейт програмата, са останали впечатлени от комуникацията с мениджърите, които се стремят да ви помагат за всичко най-важно. Единственото, което прави лошо впечатление е малкото начини за връзка с персонала.


Контакти с афилиейт мениджър


Използвайте един от следните три начина за връзка с афилиейт мениджър, към който да зададете въпросите си. Намерете профилите на мениджърите в социалните мрежи или използвайте адреса на електронната им поща, който сме публикували малко по-долу.

Профили в социалните мрежи:

Facebook Betfair Affiliates
Twitter Betfair Affiliates

Имейл адрес на афилиейт мениджъра [email protected]


Финално мнение и оценка за партньорската програма

Нашето мнение относно афилиейт програмата на букмейкъра е положително, въпреки че има още какво да се желае. Малките недостатъци, които посочихме са свързани с по-трудната система за работа и сравнително късия списък от възможности за контакт с афилиейт мениджърите. Извън тези минуси всичко изглежда перфектно и на европейско ниво.

Добри впечатления остават маркетинговите инструменти, начините за проследяване на кликове, импресии, регистрации и депозити, а също така и подробните статистики. Точно за това тази афилиейт програма е предпочитана от по-голямата част партньори и професионални уебмастъри, които искат да изградят добри уебсайтове, с чиято помощ да промотират букмейкърската компания. Крайната ни оценка за Betfair affiliates e 9/10.

Регистрация в Betfair Affiliates

0 коментари за “Betfair афилиейт програма

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!