1xbet афилиейт програма

Съдържание
 1. Интродукция
 2. Афилиейт акаунт
 3. Правила и условия
 4. Комисионни
 5. Афилиейт код
 6. Мнение
 7. Рекламиране
 8. Изплащане на печалби
 9. Поддръжка
 10. Контакти
 11. Оценка

Станете партньор на 1xbet

Въведение

Афилиейт програмата на руския букмейкър 1xbet е сред най-стабилните на пазара. С нея партньорите могат да канят нови играчи, и да печелят комисионни от загубите им. Ако имате собствен уебсайт на развлекателна или спортна тематика с достатъчно трафик, то имате реалната възможност за привличането на клиенти, от които да печелите реални пари.

Достатъчно е просто да сложите рекламни линкове или банери в сайта си, за да промотирате продуктите и услугите на букмейкъра. В случай, че някой потребител намери сайта за залози чрез ваш рекламен материал и се регистрира, то той ще стане ваш клиент. Разбира се, за целта е нужно регистрациите да са активни, или с други думи да направят депозит, и да залагат.

За щастие от сайта на 1xbet предлагат възможност за партньорство и на българите, въпреки че все още нямат лиценз у нас. Това обаче не пречи да ги рекламирате привличайки чужд трафик, който да монетизирате. Работата с програмата е много лесна, така че не е нужно да сте професионалист, за да оперирате. Партньорите минават през задължителна регистрация и одобрение.


Как да си направим афилиейт акаунт?

 1. За начало влезте в афилиейт платформата на 1xbet – 1xpartners.com;
 2. Следващата стъпка е да натиснете бутона „Регистрация”;
 3. Пред вас ще се отвори т.нар. регистрационна форма, която да попълните;
 4. Във формуляра въведете потребителско име, парола, имейл и лични данни;
 5. Не спекулирайте с фалшиви лични данни, тъй като на по-късен етап, няма да можете да получите плащания. Не забравяйте да оставите пълни координати за връзка с вас.

1xbet афилиейт регистрационна форма
Регистриране в афилиейт програмата на 1xbet

Това са основните стъпки по регистриране на нов афилиейт акаунт в системата. От този момент ще чакате писмо, в което пише дали сте одобрени, или не. Писмото ще бъде изпратено на адреса на електронната поща, с която сте се регистрирали. Обикновено имейлите се бавят между 2 и 3 дни, но има възможност да получите отговор от букмейкъра по-бързо.


Правила и условия на афилиейта им

Уебмастърите трябва да спазват определени правила и условия за партньорство, ако искат да получават редовно заработките си. От 1xbet имат твърда политика за афилиейт програмата си, така че е препоръчително да се запознаете с основния правилник, който да спазвате.

 • На партньорите се предлагат рекламни материали с или без текст, които да използват в сайтовете си. Не се допуска използването на неодобрени материали от букмейкъра, така че може да разчитате само и единствено на инструментите в платформата.
 • Компанията може да затвори вашия партньорски акаунт, когато използвате нерегламентирани начини за привличане на трафик. Забранява се рекламирането на услуги чрез СПАМ по електронната поща или в социални мрежи или чат стаи.
 • Партньорските приходи не са фиксирани. Те зависят от приходите генерирани от клиентите, които сте привлекли към букмейкърския сайт. Партньорът може да получи комисионна в максимален размер 25%, след като кани нови потребители.
 • Минималната комисионна, която може да поискате за изплащане е в размер на 30$. Ако не сте постигнали тази сума за месеца, то тя се прехвърля за следващите месеци до нейното достигане. В момента на достигането ще получите превод по сметката си.
 • Партньорската програма има право да забави плащането на комисионните за два месец, когато има непредвидени технически проблеми. Разбира се, след този срок афилиейтите ще получат комисионните си чрез един от достъпните методи.


Какви са комисионните?

Всеки партньор на 1xbet започва със стартова комисионна в размер на 20%. С времето обаче печалбата може да нарасне до 25% в зависимост от това дали ще привлечете нови партньори и какви ще бъдат техните залози. Комисионните се изплащат до 20 число всеки месец, като афилиейтът трябва да заяви плащане до 5-то число. Плащанията могат да бъдат извършени чрез няколко електронни портфейла, или да си ги поискате в игралната сметка на уебсайта.

Ако вашият баланс е на минус, то ще е нужно да изчакате сумата да се възстанови. Обикновено отрицателните баланси се прехвърлят за следващите месеци, докато привлечените от вас клиенти не отчетат загуби и възстановят положителния баланс на електронната ви сметка.


Афилиейт код от 1xbet

Букмейкърът не дава отделен код за регистриране на нови играчи. Партньорите използват уникален код, който е генериран автоматично и присъства във вашите рекламни инструменти. Този код следи поведението на клиентите. Колко често те кликат на рекламите, какъв е броят на презарежданията на сайта ви, какъв е процентът на печалби и загуби, както и много други.

Всеки линк или банер съдържа уникален код, така че новите регистрации и депозити ще се отчитат незабавно. Партньорите нямат право да променят този код, защото в противен случай, регистрираните през техните сайтове клиенти няма да бъдат зачетени от афилиейт системата.


Мнение за афилиейт сайта им

*Тук да се добави снимка!

Струва си да напишем, че афилиейт сайтът на 1xbet има много предимства. Системата е дело на компанията Income Access и ви помага да контролирате партньорското си участие по най-добрия начин. За вас са предвидени графики и статистики, които изобразяват клиентското поведение и развитие. С други думи можете да проследите всичко, което привлечените играчи правят, като в това число кликвания, импресии, регистрации, депозити, печалби и загуби.

Справките за клиентите са много подробни и лесно разбираеми. Афилиейт сайтът е изчистен, а разделите са подредени по перфектен начин. Хубаво е също, че програмата е преведена на български език, за да не се обърквате. Партньорите имат бърз достъп до рекламните инструменти, статистическите данни и допълнителни опции. Дори не е нужно да сте специалисти, за да се запознаете с партньорската програма на руската букмейкърска къща.

И защото партньорите получават много опции за следене и контролиране на трафика, ние даваме висока оценка на афилиейт сайта, който ви помага да повишите вашите печалби от играчите. На този етап не можем да посочим конкретни забележки към тази платформа.


Как да рекламираме 1xbet през афилиейта

*Тук да се сложи снимка!

Стотиците банери водещи към услугите и разделите на букмейкърския сайт са един от начините, чрез които да правите реклама. Графиките са оразмерени по подходящ начин за сайтове и блогове, така че можете да ги слагате буквално навсякъде във вашите проекти. Естествено, получавате възможност да поставяте и директни връзки със съответния текст.

Линковете и банерите на 1xbet affiliates се използват лесно и не създават никакви затруднения. Просто трябва да влезете в раздела с инструменти, да подберете най-добрите от тях, и да ги поставите в сайта, форума или блога, който притежавате. В следващия момент остава клиентите да кликнат на някой линк или банер, за да се регистрират през вашия уебсайт.

Ако даден потребител на сайта ви, кликне и се регистрира, след което направи депозит и заложи, то той ще бъде отчетен като ваш клиент, от който ще печелите комисионни. Това е и главната идея на рекламните инструменти, до които всеки партньор получава достъп.


Изплащане на печалби


Добра новина за всички партньори на 1xbet са методите за изплащане на печалби. Те включват едни от най-известните електронни портфейли, а също така и възможност да получите реализираните комисионни в игралната ви сметка на букмейкърския сайт, ако притежавате такава. Представяме ви и пълния списък с методи за прибиране на спечелените комисионни:

 • В сметката на играча (при наличие на такава)
 • Webmoney
 • QIWI
 • Yandex.Money
 • China Union Pay
 • Skrill
 • Neteller

Не бива да забравяме, че за да поискаме изплащане на печалбите, е нужно да сме постигнали задължителния минимум от 30 щатски долара. Ако това условие не е спазено, ще се наложи да изчакате заработката на въпросната сума, за да поискате паричен превод по сметка ви. Тези, които имат други въпроси относно плащанията, ще получат отговор от афилиейт мениджъра.


Мнение за афилиейт поддръжката и обслужването

От опита, който имаме с афилиейт поддръжката на 1xbet, можем да кажем, че тя е повече от качествена. До този момент сме получавали бързи и точни отговори на всякакви въпроси свързани с афилиейт програмата, нейното използване, получаването на комисионни и други. Партньорите могат да се свържат с афилиейт мениджър по електронната поща или скайп.

За наше щастие обслужването на афилиейти се извършва на български език, така че разбираме всичко, което ни се обяснява. Вероятно някои биха счели, че липсата на телефон за директен контакт е минус, но имайте предвид, че на питанията ви ще се отговори светкавично и на имейл адрес. Чатът по скайп е следващият прекрасен вариант за комуникация със съпорта.


Контакти с афилиейт мениджър


Афилиейт мениджър за България: Анастасия
Официален имейл адрес на партньорската програма: [email protected]
Skype за връзка с афилиейт мениджър: anastacia1xbet

Финално мнение и оценка за партньорската програма

Не можем да открием някакви съществени минуси в партньорската програма на 1xbet, така че сме длъжни да дадем по-висока оценка. Останахме с добро впечатление за системата, която ползва афилиейт сайтът, а също и от многобройните инструменти за реклама. Естествено, доволни сме и от обслужването на български език, тъй като то помага на повече партньори да се присъединят към програмата. Вероятно ако търсим някакъв недостатък, то той ще бъде в това, че букмейкърът все още няма лиценз в България, което до известна степен е пречка.

Друго нещо, което може да се подобри е процентът на комисионните, защото стартовите 20% не са никак много в сравнение с други партньорски програми на букмейкъри. Ако обаче имате постоянен трафик, който да монетизирате, програмата ще ви донесе стабилни доходи в дългосрочен план. От всичко, което написахме даваме оценка 9/10, като си оставяме една вратичка тя да нарасне в бъдеще време, когато ще видим нови неща в програмата.

Регистрация в 1xbet Affiliates

0 коментари за “1xbet афилиейт програма

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!