Изпрати Оценка

Удобство и Дизайн 1/5
Бонуси 1/5
Support 1/5
Коефициенти 1/5
Казино 1/5
Апликации 1/5
Крайна Оценка 1/5
Оценка (минимум 50 символа)
Изпрати Оценка

7 мнения за 8888

 1. --
  Rosen Deqnov
  Не стават, малки коефициенти, измамни бонуси и лъжат на живо с времето
 2. --
  Kostadin Yotsov
  Стойте далеч, ако спечелите ще ви искат допълнителни верификации и ще ви мотаят поне няколко седмици докато си вземете партите. И при всички опити да комуникирате с тях , казват че си запазват правота да не предоставят информация.
  1. --
   Ercan Bayramov
   Изплатиха ли ти ги изобщо аз имама същият слупай
 3. --
  Lyubomir Bogdanov
  Най - големите мошенници! Захванете ли се с първоначален бонус никога няма да видите парите се!!!
 4. Ди
  Дидо
  лично аз ги следя доста из късно, тъй като подозирам, че в един момент ще предизвикат огромен фурор
 5. Ди
  Диди
  любопитни са като бранд, предстои да видим
 6. --
  kur kur
  bivshite 7777.bg na nov glas .. i vse po golemi moshennici stavat tezi! ne igraite az vi kazvam samo parite si davate i nishto ne vi se dava navas kato cqlo IZMAMA!!! n
Контакти и поддръжка
Бъдете сигурни, че всички ТОП букмейкъри за България са предоставили много начини за директен контакт с екипите за поддръжка на клиенти. Повечето оператори предлагат чат на живо, форма за контакт, имейл или телефонен номер. Пишете ни на имейл, ако имате нужда от помощ от екипа на Betenemy.com.
Станете част от Betenemy
Betenemy.com е сайт, предназначен за всички фенове на онлайн залозите. Тук може да разберете какво мислят другите играчи относно най-добрите сайтове за залагане, които са поместени на нашите страници. Не се колебайте да добавите и вашата оценка към многото потребителски мнения за бранда, както и да разгледате прогнозите тук.
Как да изберете букмейкър?
Разгледайте сайта ни подробно, за да намерите най-атрактивните бонус код промоции, достъпни за играчи от България. Научете най-важното около надеждни бетинг брандове, лицензирани за страната. Не на последно място, вижте кои апликации за залози на Android & iOS, описани от нашите експерти, ще отговорят на изискванията ви.