Застраховка на залози в 1xbet

Видяно 206 пъти

Букмейкърите, които предлагат онлайн залагания, се стремят да предоставят най-добрите условия за игра на клиентите си. Освен стандартните опции за залози, съществуват и допълнителни промоции, бонуси и стимули, за да почувствате истинската тръпка от хазарта. Едно от най-интересните хрумвания в сайта на 1хБет е свързано с възможността да направите застраховка на своите залози. В тази статия ще ви разкажем повече за тази страхотна екстра.

Посетете 1xbet


Как да направим застраховка на залог в 1xБет?

Опцията за застраховка на залог се намира във вашия фиш. Направете залог на дадено събитие и от фиша ви изберете раздел „Моите залози”. Там ще видите събитието, на което сте заложили и ще можете да го застраховате, като натиснете синия бутон „Застраховай”.

извършване застраховка на залог в 1xbet
Изглед от раздел „Моите залози” и извършване застраховка на залог в сайта на 1xbet

Всички, които имат 1xbет регистрация могат да застраховат частично или напълно своите залози. Застраховката обаче не е безплатна и букмейкъра взима определена сума от вашата сметка, за да ви предложи обезпечение. Парите, които трябва да заплатите за застраховката зависят от коефициента на селекцията, която желаете да застраховате чрез тази гъвкава опция.

фиш със застраховка в 1xbet
Преглед на фиша за застраховка на залог в 1xbet

Разбира се, за да застраховате залог е нужно да спазите всички правила към офертата. Ако някое от условията бъде пренебрегнато, то няма как да застраховате залога си. В следващите редове ще ви посочим какви са правилата към застраховката на залагания в уебсайта.


Какви правила важат за застраховката на залога?

  • Играчите могат да застраховат само единични залози и акумулатори;
  • Застраховката не е валидна за залагания чрез системи;
  • Когато залогът ви е губещ, можете да възвърнете застрахованата част от него;
  • Букмейкърът позволява да направите повече от една застраховка за един залог. Така например можете да застраховате 20%, а след това още 50%;
  • Сумата за застраховка на един залог не трябва да надвишава 100%;

Какво представлява застраховката на залог в 1xBet?

За да разберете как точно работи застраховката на залог, ще приложим един пример, който ще ви бъде от полза. В случая залагаме на един мач с коефициент 2.50 сумата от 30 лева. Искаме да застраховаме 100% направения залог, а букмейкъра изисква 10 лева цена за пълната застраховка. Ние се съгласяваме с предложената цена и от сметката ни се взимат 10 лева.

В примера, който сме дали, ако нашият залог е успешен, в игралната ни сметка ще бъдат преведени 2.50 х 30 = 75 лева. В този случай получавате пълната печалба от мача, но се разделяте с 10-те лева, които сте внесли за застраховката на реализирания залог.

Ако допуснем, че залогът загуби, то вие получавате 30 лева в сметката си, а именно 100% от сумата, която сте заложили. Тук отново се разделяте с десетте лева, които сте платили на букмейкъра, за да застрахова вашия залог, но въпреки всичко не сте на пълна загуба.


Какво е нашето мнение за застраховка на залог от 1xBet?

Застраховайки вашите залози вие си осигурявате печалба, независимо дали те ще се укажат печеливши или губещи. Единственото, което губите е цената, която сте заплатили на букмейкъра за застраховката. Според нас новаците в онлайн залаганията могат да се възползват максимално от тази екстра, тъй като чрез нея ще подсигурят направените залози. Като цяло опцията е добро решение на компанията, което може да помогне много, при определени случаи. Опитайте сами и преценете, дали офертата си заслужава, или не.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Застраховка на залози в 1xbet

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!