Залози за политика в сайта на 1xBet

Мария Костадинова
Видяно 80 пъти

Преди години клиентите на онлайн букмейкърите можеха да залагат на спорт и казино. Това бяха двата възможни варианта, с които да спечелят някой лев от хазартното си хоби. Днес нещата обаче са много по-различни и играчите могат да поставят залог на всякакви събития, сред които ТВ програми, музикални предавания, риалити формати и забележете, на световна политика. Именно за политическите залози в 1xBet ще пишем тази статия, тъй като руския сайт Ви предлага и такива.

Вход в 1xbet


Как да открием залози на политика в 1xBet?

1xbet навигация до запозите за политика

Ако вече сте открили страхотната онлайн платформа на руския онлайн букмейкър 1xBet, то това значи, че ще имате достъп до всяко едно предложение за извършване на залози. Едно от най-впечатляващите решения на оператора е да включи политиката като възможност за залагане. За да откриете политическите залози, е нужно да влезете в уебсайта на 1xBet, а след това да спрете курсора ма мишката на секция „Спорт“, за да се появи падащото меню.

 1. В него ще видите опция за селектиране на име „Залози на политика“, цъкнете веднъж на нея и ще се отвори нова страница.
 2. В политическия раздел със залагания ще намерите предложения за залог на политически събития от Европа и останалия свят.
 3. Залозите са поместени в лявото меню на екрана, откъдето ще си изберете държава, за която да правите прогнози относно парламентарни, президентски, кметски или други политически избори. Така например, можете да пробвате да предвидите кой ще бъде следващият кмет на Лондон, както и кой ще оглави Лейбъристката партия във Великобритания. Разбира се, облозите важат за десетки държави, не само на стария континент, а и на други места.

За кои страни в света се предлагат залози на политика в 1xbet?

1xbet страни при залозите за политика

Както споменахме по-горе можете да залагате на европейска политика, но имате достъп до залагания за политическия живот в САЩ, Австралия, Китай и други държави по целия свят. Без да претендираме за пълна изчерпателност ще предоставим кратък списък със страните, за които има политически залози към момента, в който пишем тази статия, но събитията могат да се увеличат:

 • Политика на Европейския съюз;
 • Политика на САЩ;
 • Политика на Украйна;
 • Политика на Италия;
 • Политика на Франция;
 • Политика на Швеция;
 • Политика на Шотландия;
 • Политика на Великобритания;
 • … и още куп световни страни!

Длъжни сме да напишем, че някои от тези страни могат да бъдат премахнати с течение на времето или пък да бъдат добавени нови държави и територии. Ние отразяваме реалността към днешна дата, за да Ви дадем нужните сведения, но Ви препоръчваме да проверявате редовно за нови предложения. Последните са напълно възможни предвид динамичния политически живот.


Какви са опциите за залагане на политика?

Не само спортните мачове и виртуалните залагания предлагат пазари на клиентите в 1xBet. Тук също можете да избирате от всевъзможни развои на политическите събития, които са предоставени за залагане в уебсайта на руската компания за хазартни игри в интернет пространството. Няма да се впускаме в подробности, защото всички маркети в тази секция търпят промени с времето и са съобразени със събитията, но ще дадем няколко добри примера:

 • Прогнози за импийчмънт на президенти;
 • Прогнози за губернатори / кметове на градове и провинции;
 • Прогнози за печеливши партии при парламентарни избори;
 • Прогнози за губещи партии при парламентарни избори;
 • Прогнози за печеливши кандидатури при президентски избори;
 • Прогнози за други политически събития;

Както виждате списъкът не е кратък, и ако разбирате от политика, то нищо чудно да си докарате доволни печалби, предвид факта, че коефициентите са високи и не отстъпват по нищо на тези при спортните състезания. Всичко това е поредният начин да разгърнете потенциала си и да докажете, че познанията Ви относно световната политика, не са само за масата и пред приятелите.


В обобщение

Няма как да не се възхитим на възможността за залози на политика в 1xBet. Сайтът е много добър и предоставя широк спектър от хазартни игри, а това е поредната дисциплина, в която можете да се пробвате. Ако се задълбочите в останалите възможности за игра ще стигнете до извода, че именно руския онлайн букмейкър е този, който дава най-голямото богатство от събития за залагания. Бихме се радвали, ако разберем, че статията ни е била полезна и Ви желаем късмет!

Посетете 1xbet

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Залози за политика в сайта на 1xBet

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!