1хбет предлагат Залози на Времето

Видяно 173 пъти

Нетрадиционните залози винаги са предизвиквали голям интерес. Всички сме свикнали със залозите на различни типове спортове като футбол, баскетбол, волейбол, тенис и други популярни. Но какво ще кажете за това да правите залози за времето? Всъщност в сайта на 1xbet това е напълно възможно. Букмейкърът се е постарал да включи към портфолиото си с предложения и тази по-нестандартна възможност. Повече за това как да стигнете до раздела, какво ще откриете в него и подробен преглед на фиша за поставяне на залог, предстои да разгледаме в следващите редове. Ако и вие искате да изпробвате нещо по-различно, то това предложение смятаме, че е една добра опция, която седи пред вас.

Линк към 1xbet


навигация до секция Залози за времето в 1xbet

Може би ще останете малко изненадани, когато разберете, че този вид залози са поставени в спортната секция на платформата. Всъщност това решение на оператора може да се обясни с това, че и останалите типове залози също са поместени в тази категория на сайта. Нека видим в няколко бързи стъпки, а вие ни последвайте:

  1. Посетете официалния сайт на букмейкъра от бутона за вход, който ви предоставяме по-долу.
  2. Отправете се към главното меню, позиционирано в най-горната част на сайта.
  3. Оттам изберете категория „Спорт“ (която сме показали на сктийншота най-отгоре).
  4. От падащото меню, което ще се появи пред вас, посочете „Залози за времето“.
  5. Ще бъдете препратени към желания от вас раздел, който предстои да разгледаме по-подробно в следващата част.

Вход в 1xbet


Как изглеждат залозите за времето в платформата на 1xbet?

карта в 1xbet с всички налични опции за поставяне на залог за време

Достъпвайки раздела със залози на времето, вие ще видите карта. Любопитното при нея е, че върху всеки отделен континет, ще видите точки, показващи дадена локация. Всяка точка има различно число. Това, което показва всяка от цифрите е наличните летища, за които вие можете да дадете своята прогноза.

Как да настроя мащаба на картата си?

Ако искате да увеличите или намалете картата можете да използвате:

  • скрол опцията на вашата мишка, с която да определите какъв да бъде мащабът, който е най-удобен за вас;
  • най-долу, отдясно ще видите два символа плюс (+) и минус (-), които при натискане ще увеличат или съответно намалят размера на картата ви;

Избирайки някоя от локациите, пред вас ще се появи информация за съответното международно летище, което сте посочили. Ще видите прозорец, в който се показват детайли за температурата на даденото летище към определен ден и конкретен час. Освен нея, ще видите и предложени коефициенти за определени предположения от ваша страна.

залози за температура на летище в 1xbet

От скрийншота по-горе ще разгледаме пример за едно от летищата, които набелязахме, за да стане по-ясно, за какво става дума.

Пример за поставяне на залог на време:

Виждаме, че към 09.12.2019 г. в 08:00 часа можем да заложим за това дали температурата на летището ще бъде над 22.5 градуса или под тях. Съответно, коефициентите ни за прогноза „над“ са 2.048, а за избор „под“ – 1.184. Ако решите, можете да направите няколко предположения, за различните дни. С други думи, от 1xbet допускат поставянето на множествен залог.


Къде се намира фишът за залози на времето и как да го използвам?

фиш за поставяне на залог за време в 1xbet

Когато натиснете върху коефициента на залога, за който сте решили да поставите пари, той автоматично ще се добави във вашия фиш със залози. Той е позициониран най-горе, вдясно, непосредствено до „Моите залози“. Преди да поставите залог, фишът ще бъде неактивен. Когато вмъкнете своето първо предположение, ще познаете, че е активирано по това, че до фиша ви ще се появи (1), което обозначава, че сте направили само един залог, който е прибавен към вашия фиш със залози. Съответно, колкото повече вмъквате, цифрата ще се променя, за да показва вашите добавени залози на време.

В примера, който ние ви показваме, се вижда, че сме добавили нашата прогноза за времето на летището в Източна Азия за 08.12.2019 г. в 12:00 часа. Избрали сме за „под“ определена температура и това е с коефициент 1.464, както се вижда и от скрийншота. В следващото поле трябва да зададем сумата на залога ни, която в този случай ще бъде във валута BGN, тъй като акаунтът ни е настроен по този начин. Когато зададем и сумата, автоматично ще се изчисли каква ще бъде възможната ни печалба, в случай, че прогнозата ни се окаже вярна.

Когато сме готови с всичко, единственото, което ни остава е да натиснем зеления бутон „Направете залог“, с което успешно поставяме нашата прогноза и това, което ни предстои е да видим дали тя ще се окаже вярна или не.

Съвет от Betenemy:

При този тип залози противно на повечето схващания, късметът не е в основата на всичко. Бъдете бдителни и следете постоянно различни сайтове, вестници, телевизионни канали, в които обявяват информация за прогнозите за времето. Целта ви е да следите какво прогнозират синоптиците занапред, за да можете да имате идея какви ще са измененията. Така, когато поставяте своя залог, ще имате достатъчно събрана информация от няколко достовени източници, което увеличава шансовете ви за правилна прогноза и съответно успешен залог.


Често задавани въпроси

Необходима ли ми е регистрация, за да правя залог за времето в 1xbet?

Да, за да можете да поставяте залози от такъв тип, вие трябва да имате отворена сметка в сайта на букмейкъра.

Мога ли да взема бонус като нов клиент, преди да направя залог в 1xbet?

Да, ако се регистрирате и участвате за усвояване на стартовата оферта в 1xbet, с въвеждане на бонус код BETENEMY можете да вземете 30% по-голям стартов бонус, печалбата от който да използвате след това по желан от вас начин.

Възможно ли е поставяне на повече от една прогноза в раздела със залози на времето?

Да, 1xbet позволява да добавяте два или повече залога от този тип.

Посетете 1xbet

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “1хбет предлагат Залози на Времето

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!