Залози на тенис в 1xbet

Мария Костадинова
Видяно 20 пъти

Залозите на тенис в сайта на 1xBet са представени от отличен начин, който си заслужава да видите. Най-хубавото е, че това е един от спортовете, при който събитията не свършват и винаги има на какво да заложите. Разбира се, руския бранд се е погрижил да ви предостави възможности за залагания на най-известните турнири и тенис надпревари. Клиентите имат богат избор от събития, опции за залози и високи коефициенти, за да печелят повече.

В тази статия ще разгледаме какви са възможностите за тенис залози в 1xbet и ще опишем всичко с подробности, така че да стартирате играта без никакви затруднения. Но нека не губим ценно време, а да започнем с прегледа на тенис раздела в онлайн платформата за залагания.

Посетете 1XBET


Къде да намерим тенис залозите в 1xbet?

раздел тенис в 1xbet
Преглед на раздел „Тенис“ в 1xbet
 1. Влезте в уебсайта на 1xBet с името и паролата ви;
 2. Изберете раздел „Спорт” от главното меню най-горе;
 3. В новия прозорец, който ще се отвори пред вас, са показани всички достъпни спортове изобразени с малки икони. Изберете тенис топката, за да влезете в тематичния раздел;
 4. На новата страница ще видите всички предстоящи тенис мачове от всевъзможните първенства и турнири, както и основните пазари за залагания към тях;
 5. Ако искате да видите всички достъпни пазари, то просто кликнете на желания от вас мач и под него ще бъдат изписани имената на маркетите, които можете да използвате;
 6. Имате на разположение и филтър, с който да подредите събитията по дата и час;
 7. Срещу всеки тенис мач има бутон за статистика, който ви дава подробна информация за събитието, която включва успехи на играчите, места в класирането и много други;

Какви тенис първенства и турнири са налични в сайта?

1хБет е положил усилия да събере в сайта си, всички големи тенис първенства и турнири. Потребителите имат достъп до множество събития, което е добре дошло за тях. А ето и списък с различните надпревари, на които можете да залагате в онлайн платформата на букмейкъра:

 • Турнири от ATP;
 • Турнири от WTA;
 • Големия шлем;
 • ITF турнири;
 • Чалънджър сериите;
 • Купа Дейвис;
 • Хопман Къп;
 • Фед Къп;

Както забелязвате това са най-известните тенис надпревари на сингли или двойки в световен мащаб. В раздела присъстват както мъжки, така и женски тенис събития. С всички тях ще се запознаете от предвидената за това страница, а сега нека видим предложените коефициенти.


Коефициенти за тенис залози от 1xBet

Лично се погрижихме да направим внимателен преглед на коефициентите за тенис в руския сайт. Нашето мнение е, че ставките са много добри и са конкурентни на много други букмейкъри. Още повече, че за различните пазари стойностите растат с пълна сила и никак не е случайно, че много от залагащите на тенис предпочитат именно 1хБет за залаганията си.

В много форуми срещаме положителни отзиви именно за тенис коефициентите на руската компания. Ето защо ви предлагаме да се запознаете с числата, и ако ви допадат да изпробвате късмета си като заложите на някое от най-известните събития в хазартната система. Сигурни сме, че ще останете доволни от предложеното, както самите ние бяхме впечатлени.


Пазари и опции за залагане на тенис в 1xBet

И тук компанията блести със своето очарование, защото предлага близо 80 различни пазари за водещите тенис събития. За по-малките първенства също има достатъчно опции за игра, така че няма да останете разочаровани от видяното. Нека все пак ви запознаем с някои от основните маркети, с чиято помощ можете да стигнете до големи парични печалби при успешен залог:

 • Победител в срещата;
 • Точен резултат;
 • Общ брой геймове;
 • Хендикап;
 • Да победи след обрат;
 • Процент на вкаран първи сервис;
 • Сетове най-ниска резултатност;
 • и редица други…

Имайте предвид, че за различните пазари са предложени и по-високи стойности на коефициентите, отколкото ако направите стандартен залог за победител в мача. Ето защо внимателно прегледайте наличните опции за игра и чак тогава взимайте решение как да играете. От сложността на отделните опции зависи и крайната ставка на коефициента.


Тенис в раздел „На живо” от 1хБет

тенис на живо в 1xbet
Раздел с тенис на живо в 1xbet

Тенис събитията в реално време може да намерите, като кликнете върху раздел „На живо” от главното меню на сайта. В левия ъгъл ще видите подредени всички възможни спортове за залагане. Изберете „Тенис”, за да се покажат двубоите, които се играят в момента. Добрата новина за вас е, че можете да залагате по време на срещите. По този начин имате възможност да попаднете на добър коефициент, който се мени с развоя на избрания от вас двубой.

Тук също имате различни опции за игра. Освен да заложите за крайния победител в мач, ще можете да използвате пазари като хендикап, точен резултат, резултатност в сетовете и много други. Трябва да направим уговорката, че с течение на тенис събитието някои от пазарите могат да бъдат блокирани, заради определена развръзка, която предизвестява края на мача.

Тенис двубоите на живо са много атрактивни, тъй като получавате пълна информация за тях. Редом с това имате симулатор на мачовете 1xZone, който се намира в десния ъгъл на екрана ви. През цялото време ще знаете какъв е резултата на срещата в различните сетове, какви са поредните точки от сервис, спечелените точки от сервис и още любопитни справки за мача. Като цяло поздравяваме букмейкъра за старанието, да ни предложи отличен раздел с тенис срещи на живо, който е богат на информация, опции за залагане и щедри коефициенти.


Тенис залози в спортна борса на 1xBet

тенис залози в спортната борса на 1xbet
Преглед на тенис залозите в спортната борса на 1хбет

Ако сте нов потребител на 1хБет може и да не знаете, че букмейкърът предлага борса за залози, където присъства и тениса. В нея потребителите залага ЗА и СРЕЩУ събитието да се случи, а също така могат да предлагат и коефициенти за различните мачове. За да направите залог обаче, е нужно последният да бъде посрещнат от друг играч. Ще дадем един пример, за да разберете как точно протичат залозите в борсата на едноименния руски букмейкър.

Мачът е между Роджър Федерер и Григор Димитров, като вие можете да заложите ЗА и СРЕЩУ един от двамата играчи да спечели. Вашият залог ще бъде приет, когато се появи друг играч, който да го посрещне давайки противоположна на вашата прогноза. Да предположим, че сте заложили СРЕЩУ успех на Федерер, то се налага опонента ви да е заложил ЗА негова победа.

В борсата също ще видите десетки пазари, от които можете да се възползвате. Те не са чак толкова, колкото присъстват в спортния раздел, но не са и по-малко атрактивни. С различните опции ще попаднете на много високи стойности на коефициентите, които могат да ви донесат стабилни финансови постъпления, но не забравяйте, че и тук има реален риск от загуба.


Нашето мнение за тенис залозите на 1xBet

Букмейкърът е предложил страхотни възможности за тенис залагания на сайта си. Всеки истински фен на този спорт ще се почувства доста комфортно както в спортния раздел, така и в борсата за залози. Ние сме на мнение, че едва ли има какво повече да се добави към тениса в онлайн платформата, така че даваме най-високата оценка за този спорт в руския уебсайт.

Експерт
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 мнения за Залози на тенис в 1xbet

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!