Залози на баскетбол в 1xbet

Видяно 85 пъти

Най-големите първенства и турнири са в букмейкърския сайт на 1хбет, а за да бъдете още по-доволни са предложени високи стойности на коефициентите и множество достъпни пазари. Всички почитатели на баскетболните залози могат да тържествуват, тъй като 1xbet е предложил огромна секция, в която имате възможност да залагате на баскетбол от всички точки на света. В следващите редове ще обърнем повече внимание на баскетбола в онлайн платформата.

Посетете 1XBET


Къде да видим залозите за баскетбол в 1xBet?

баскетболен раздел на 1xbet
Изглед от раздела за баскетбол в 1хбет
 1. Влезте в сайта на 1хБет с потребителското име и паролата ви;
 2. Селектирайте раздел „Спорт” от главното меню на началната страница;
 3. В страницата, която ще се отвори пред вас, ще видите меню с изброени спортове, които са изобразени с малки икони. Кликнете върху баскетболната топка, за да отворите раздела;
 4. В лявата част на баскетболния раздел ще откриете всички първенства и турнири, на които можете да залагате. Посочете кои събития ви интересуват и кликнете върху тях;
 5. В средата на екрана ще видите всички предстоящи баскетболни двубои с изписан час и дата. Точно срещу мачовете пък се намират основните пазари, на които можете да залагате;
 6. Ако искате да видите всички пазари за дадена среща, то просто кликнете на нея;

Какви пазари за баскетболни залози предлага 1xBet?

Клиентите на букмейкъра могат да избират измежду сто пазара за залагане на баскетболни срещи. Това ви позволява да увеличите коефициента към сблъсъците, тъй като сложността на опциите за игра е по-висока, отколкото при стандартните залози за краен победител. Предлагаме ви да се запознаете с една малка част от достъпните маркети в руския уебсайт:

 • Общ брой точки в мача;
 • Брой точки за отбор;
 • Краен победител в мача;
 • Хендикап;
 • Залози за играч на мача;
 • Резултати на полувреме;
 • и други…

Това е само малка част от пазарите, които ще откриете за баскетболни мачове. Разбира се, имате още много възможности, с чиято помощ да печелите повече средства. Естествено, не бива да се забравя, че всеки един пазар е сложен и изисква от вас по-прецизни прогнози. Именно поради този факт и коефициентите за отделните опции са по-високи от обикновените.


Какви баскетболни събития ще открием в сайта?

1хБет ви предоставя голямо разнообразие от събития на баскетбол. Вие можете да залагате на големите първенства във Франция, Германия, Италия, Испания, Норвегия, Гърция и Турция, а също така да изпробвате късмета си залагайки на мачове от NBA. Не са пропуснати и руската ВТБ лига, както и турнирите Еврокупа, Евролига и голям брой международни баскетболни мачове. Общо взето се проследяват най-важните баскетболни надпревари в световен мащаб.


Какво е нивото на коефициентите за баскетбол в 1xBet?

И тук брандът се е погрижил за своите потребители, като е предложил атрактивни коефициенти за баскетбол. Стойностите могат да се конкурират с много други букмейкърски сайтове, така че ако сте фенове на арбитражните залагания, има какво да видите и опитате. Не бива да пропускаме и по-високите ставки на различните пазари, до които имате достъп.

Колкото по-сложни за прогнозиране са различните опции за игра, толкова по-големи са коефициентите. Редом с това имаме достъп и до баскетбол в спортната борса, където играчите сами определят стойностите. В този случаи можете да попаднете на много добри оферти.


Баскетбол на живо от 1xBet – къде да го открием?

баскетбол на живо в 1xbet
Преглед на раздела „На живо“ и секцията с баскетбол в 1xbet

Букмейкърът ви предлага да залагате на баскетбол в реално време. Това значи, че можете да правите залози по време на започналите баскетболни мачове. За да получите достъп до тези срещи е необходимо да кликнете върху раздел „На живо” от главното меню на сайта. След като се отвори новия прозорец, отново натиснете върху иконката с баскетболна топка, за да се отворят мачовете. Със селекцията на някое събитие ще видите пълни подробности за него.

Информацията към мачовете включва: изминалото време, резултат до момента, брой наказателни удари и отбелязани тройки. Под всеки мач пък ще видите достъпните пазари, които не са никак малко. Тук също ще можете да използвате опции като хендикап, край на първата четвърт, общ брой точки за целия мач и брой точки за определен отбор. Освен това в дясната половина на екрана ви ще видите прозорец “1xZone”, който представлява симулатор на развитието на баскетболната среща. Това още една страхотна новост от руския букмейкър.

Баскетболът на живо винаги е придружен с положителни емоции, тъй като можете да залагате по време на срещите и да следите динамичната промяна на коефициентите. Ако изберете правилните пазари можете да се сдобиете с наистина солидни печалби. В крайна сметка смятаме, че баскетболните мачове на живо в 1хБет заслужават да им обърнете внимание.


Баскетбол в спортната борса на 1хБет

В спортната борса на бранда можете да намерите баскетболен раздел, където да залагате „ЗА” или „Против” определено събития да се случи. Ставките към мачовете се определят от потребителите, което ги прави още по-атрактивни и желани. При успех от ваша страна букмейкърът прибира малка комисионна, но тя в никакъв случай няма да ви натежи излишно.

борса за залози на баскетбол в 1xbet
Кка да направим баскетболни залози в борсата на 1xbet

В спортната борса също има много събития на баскетбол, от които да избирате. Можете да ги видите, след като кликнете на желания спорт от лявата лента на страницата, като под него ще се изпишат имената на всички първенства и турнири. Селектирайки желаната надпревара в центъра на екрана ще се покажат всички събития, на които имате възможност да заложите.

Тук трябва да се има предвид, че вашите залози трябва да бъдат посрещнати. Ако сте заложили „ЗА” или „Против” събитието да се случи, е необходимо друг играч да има противоположно на вашето мнение. По този начин вие ще можете да спечелите от неговия залог против вашия. В спортната борса също присъстват различни пазари, макар да са по-малко от тези в спортния раздел. Въпреки всичко компанията се е постарала да ви даде максимални опции за игра.


Нашето мнение за баскетбола в 1xBet

От всичко, което написахме можем да заключим, че баскетболът намира добро място на страниците на 1xBet. Всички, които обичат да залагат на този спорт, могат да се възползват от гъвкавите предложения и опции в спортната секция или борсата. Да не забравяме и любопитния раздел с мачове на живо, който прави изкарването ни в сайта още по-емоционално и горещо. Като цяло сме много доволни от старанието на букмейкъра да зарадва баскетболните фенове.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Залози на баскетбол в 1xbet

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!