Залози в 1хбет на електронни спортове

Мария Костадинова

Електронните спортове още познати като (eSports) претърпяха огромно развитие през годините. Днес те се радват на голямо внимание от страна на любителите на залози и това не е никак случайно. Сега всеки може да залага на различни отбори и играчи, които играят на най-популярните компютърни игри и се борят за победа. В нашата статия ще обърнем внимание на наличните електронни спортове в уебсайта на 1xBet, както и възможностите за залагания.

Посетете 1xbet


Какво точно представляват електронните спортове?

Електронните спортове са състезания между различни тимове на популярни компютърни игри. Последните могат да бъдат от всякакви жанрове, като например: екшън, стратегия, спорт, фентъзи и други подобни. Събитията свързани с е – спортове са много и се провеждат доста често. Букмейкърските сайтове предлагат да залагате на цели лиги и турнири със стотици участници. Победителите печелят огромни наградни фондове и голяма популярност.

Ако искате да залагате на електронни спортове в 1хбет, то няма да имате никакъв проблем, защото букмейкъра е направил специален раздел, където ще видите събития от различни точки на света. Коефициентите за този тип залози, не се различават от тези на останалите спортни надпревари и дори можете да откриете много високи ставки за някои мачове.


Къде се намират електронните спортове в 1xBet?

раздел с електронни спортове в 1xbet
Изглед от раздела с електронни спортове в 1xbet
 1. Влезте в онлайн платформата на 1хБет с име и парола;
 2. Селектирайте секция „Спорт” от основното меню на сайта;
 3. В новия прозорец са изброени всички достъпни спортове с малки иконки. Кликнете на иконата с джойстик, за да се отворят наличните залози за електронни спортове;
 4. В страницата с eSports ще откриете всички предстоящи събития подредени по турнири с дата и час. Изберете едно от състезанията, за да видите пазарите към него;

Кои пазари са достъпни за електронните спортове?

Достъпните пазари за електронни спортове зависят от избраната компютърна игра. Обикновено имате възможност да предположите кой от двата отбора и/или играча ще победи, но се предвиждат и други опции, от сорта на това даден отбор да спечели поне една карта и други подобни. Истината е, че няма много пазари за игра, но пък и тези, които са достъпни ви предоставят шанса да се поздравите с атрактивни печалби при успешно уредени залози.


Какви електронни спортове предлага 1хБет?

В онлайн платформата на руския букмейкър ще намерите най-популярните заглавия на компютърни игри, които са станали обект на електронните спортове. Както написахме и по-горе има цели турнири с множество участници борещи се за призовите места. Но сега ви предлагаме да разгледате предложенията за електронни спортове в едноименния сайт:

 • CS:GO;
 • League of Legends;
 • Dota 2;
 • Overwatch;
 • FIFA;
 • и други;

Тези заглавия вероятно ще срещнете и в други сайтове за онлайн залози, тъй като това са най-известните компютърни игри в световен мащаб. Нищо чудно обаче бранда да пусне и още събития за е – спортове, така че ще ви държим в течение, ако това се случи в бъдеще време.


еСпортове на живо в 1хБет

електронни спортове на живо в 1хбет
Преглед на електронните спортове в раздел „На живо“ в сайта на 1xbet

Най-интересното е, че 1хБет ви предоставя възможността да залагате на електронни спортове в раздел „На живо”. Там ще намерите още куп интересни игри и събития с високи коефициенти. Различното тук е свързано с живото предаване на събитията. С други думи вие залагате в реално време, докато тече дадено състезание, а също така го наблюдавате пред очите си.

Електронните спортове в реално време се намират, след като кликнете на падащото меню „На живо” и селектирате опцията „еСпортове”. Пред вас ще се покажат всички събития и игри. В дясната лента на сайта можете да видите колко състезания са предвидени за конкретно заглавие, а също и да проверите какви предстоящи сблъсъци се предоставят в живия раздел.

Предлагаме ви малка част от игрите, на които ще можете да залагате на живо, за да получите обща представа какво може да очаквате, когато влезете в тематичния раздел на букмейкъра:

 • Street Fighter;
 • Mortal Kombat;
 • Counter Strike;
 • Quake;
 • AngryBirds;
 • Steep;
 • и още много;

Малцина са сайтовете предлагащи толкова много електронни спортове на живо, така че бранда заслужава похвали за старанието си. От всичко това печелят играчите, защото винаги има събития за залагане и няма да скучаят, когато посетят хазартната онлайн платформа.


Нашето мнение за електронни спортове в 1xBet

1xBet е един от най-богатите сайтове за залози на електронни спортове. Това си личи още от самото ни влизане в системата. Ние останахме доволни от това, което видяхме и поради тази причина написахме тази информативната статия специално за вас. Сега ви предлагаме да се отдадете на горещи емоции с наличните е-спортове и ви пожелаваме да постигнете успехи!

Автор
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 мнения за Залози в 1хбет на електронни спортове

Сподели мнение

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!