Ad disclosure
Betenemy има основна цел да изгради доверие у посетителите си, предоставяйки проверено, качествено и полезно съдържание. Ние няма да ви затрупаме с досадни реклами на нашия сайт, но за да съществуваме, използваме т.нар. Афилиейт линкове. Тяхната цел е да насочим нашите посетители към избрано от тях онлайн казино или букмейкър. По този начин, има вероятност да спечелим комисиона, с която да подобрим още повече предлаганите от нас услуги. В страницата ни За нас може да прочетете малко повече информация за модела на работа на нашия бизнес.
Съдържание
 1. еСпортове - същност и детайли
 2. 1xbet eSports - къде да ги намеря?
 3. Пазари за залози на еСпортове в 1xbet
 4. Видове залози на eSports в 1XБЕТ
 5. eSports залози на живо
 6. Въпроси и отговори
 7. Рейтинг и оценка за 1XBET eSports

Електронните спортове, още познати като eSports, претърпяха огромно развитие през годините. Днес те се радват на голямо внимание от страна на любителите на залози и това не е никак случайно. Не е случайно и това, че има доста онлайн букмейкъри за еСпортове, които предлагат едни от най-търсените дисциплини. Сега всеки може да залага на различни отбори и играчи, които играят на най-популярните компютърни игри и се борят за победа. В нашата статия ще обърнем внимание на наличните електронни спортове в уебсайта на 1xBet, както и възможностите за залагания.

Посетете 1xbet


Какво точно представляват електронните спортове?

Електронните спортове са състезания между различни тимове на популярни компютърни игри. Последните могат да бъдат от всякакви жанрове, като например екшън, стратегия, спорт, фентъзи и други подобни. Събитията свързани с е-Спортове са много и се провеждат доста често. Букмейкърските сайтове предлагат да залагате на цели лиги и турнири със стотици участници. Победителите печелят огромни наградни фондове и голяма популярност. Ако искате да залагате на електронни спортове в 1хбет, то няма да имате никакъв проблем, защото букмейкърът е направил специален раздел, където ще видите събития от различни точки на света. Коефициентите за този тип залози, не се различават от тези на останалите спортни надпревари и дори можете да откриете много високи ставки за някои мачове.


Къде се намират електронните спортове в 1xBet?

раздел с електронни спортове в 1xbet
Изглед от раздела с електронни спортове в 1xbet
 1. Стъпка I: Влезте в онлайн платформата на 1хБет с име и парола.
 2. Стъпка II: Селектирайте секция „Спорт” от основното меню на сайта.
 3. Стъпка III: В новия прозорец са изброени всички достъпни спортове с малки иконки. Кликнете на иконата с джойстик, за да се отворят наличните залози за електронни спортове.
 4. Стъпка IV: В страницата с eSports ще откриете всички предстоящи събития подредени по турнири с дата и час. Изберете едно от състезанията, за да видите пазарите към него.

Линк за 1xbet


Кои пазари са достъпни за електронните спортове?

Достъпните пазари за електронни спортове зависят от избраната компютърна игра. Обикновено имате възможност да предположите кой от двата отбора и/или играча ще победи, но се предвиждат и други опции, от сорта на това даден отбор да спечели поне една карта и други подобни. Истината е, че няма много пазари за игра, но пък и тези, които са достъпни, ви предоставят шанса да се възнаградите с атрактивни печалби при успешно уредени залози.


Какви електронни спортове предлага 1хБет?

1xbet esports
Електронни спортове в 1xbet

В онлайн платформата на руския букмейкър ще намерите най-популярните заглавия на компютърни игри, които са станали обект на електронните спортове. Както написахме и по-горе има цели турнири с множество участници, борещи се за призовите места. Но сега ви предлагаме да разгледате предложенията за електронни спортове в едноименния сайт:

 • CS:GO
 • Dota 2
 • Overwatch
 • FIFA
 • King of Glory
 • Valorant
 • StarCraft II
 • WarCraft III
 • League of Legends (LOL)

Тези заглавия вероятно ще срещнете и в други сайтове за онлайн залози, тъй като това са най-известните компютърни игри в световен мащаб. Нищо чудно обаче брандът да пусне и още събития за е-спортове, така че ще ви държим в течение, ако това се случи в бъдеще време.


еСпортове на живо в 1хБет

електронни спортове на живо в 1хбет
Преглед на електронните спортове в раздел „На живо“ в сайта на 1xbet

Най-интересното е, че 1хБет ви предоставя възможността да залагате на електронни спортове в раздел „На живо”. Там ще намерите още куп интересни игри и събития с високи коефициенти. Различното тук е свързано с прякото предаване на събитията. С други думи вие залагате в реално време, докато тече дадено състезание, а също така го наблюдавате пред очите си.

Електронните спортове в реално време се намират, след като кликнете на падащото меню „На живо” и селектирате опцията „еСпортове”. Пред вас ще се покажат всички събития и игри. В дясната лента на сайта можете да видите колко състезания са предвидени за конкретно заглавие, а също и да проверите какви предстоящи сблъсъци се предоставят в раздела със събития на живо.

Предлагаме ви малка част от игрите, на които ще можете да залагате на живо, за да получите обща представа какво може да очаквате, когато влезете в тематичния раздел на букмейкъра:

 • Street Fighter
 • Mortal Kombat
 • Counter-Strike
 • Quake
 • AngryBirds
 • Steep
 • Случайни битки
 • Grand Race
 • WWE
 • FIFA
 • Fnatic
 • Hard Legion Esports

Малцина са сайтовете, предлагащи толкова много електронни спортове на живо, така че брандът заслужава похвали за старанието си. От всичко това печелят играчите, защото винаги има събития за залагане и няма да скучаят, когато посетят хазартната онлайн платформа.


Често задавани въпроси (FAQs)

Има ли ли в 1xbet бонус за електронни спортове?

Не, към момента няма такъв тип промоция. Естествено, това не означава, че електронните спортове и залозите, поставени на тях, са изключени изцяло от всички останали бонуси на 1xbet, които са активни към момента. Просто прочетете внимателно условията и правилата за ползване на конктретната промоция, за която се интересувате. Ако там няма изрично споменато, че eSports се изключват от превъртането на бонуса, то спокойно можете да правите залози на тях.

Мога ли да залагам на eSports през 1xbet mobile app?

Да, можете. В мобилното приложение на 1xbet този тип спортове са налични. Съответно, след като се впишете в акаунта си, ще можете да правите залози без никакви затруднения.

Мога ли да гледам пряко предаване на еСпортове в 1xbet?

Да. Проверете дали сте активирали Adobe Flash. Уверете се, че версията, която използвате е последната актуална. Ако това е така, не би следвало да срещате затруднения.

За да гледам електронни спортове с live streaming функцията, ще ми е необходима ли регистрация?

Не, прякото предаване на еСпортове в сайта не изисква да имате отворена сметка. Имайте предвид обаче, че ако нямате регистрация в 1xbet поставянето на залози не е позволено.

На български език ли се излъчва прякото предаване на електронни спортове в 1XБЕТ?

Не, за съжаление към момента все още не се предлага на родния ни език.


Нашето мнение за електронни спортове в 1xBet

1xBet е един от най-богатите на избор сайтове за залози на електронни спортове. Това си личи още от самото ни влизане в системата. Ние останахме доволни от това, което видяхме и поради тази причина написахме тази информативната статия специално за вас. Сега ви предлагаме да се отдадете на приятни емоции с наличните е-спортове и ви пожелаваме да постигнете успехи!

Вход в 1xbet

Последна промяна от Betenemy :

0 мнения за Залози в 1хбет на електронни спортове

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!