Вкарай в 9-ката с 1xbet

Мария Костадинова
Видяно 93 пъти

Наличието на разнообразни промоции е винаги добър показател за реномето на даден бранд. Най-големият руски букмейкър отлично разбира това и не случайно различните 1xbet оферти са всеобхватни и стремящи се да отговорят на всяко потребителско изискване. Доказателство за това е и настоящата бонус промоция, която предстои да разгледаме в детайли. Нека поговрим за оферта „Вкарай в деветката“ на 1xbet. Офертата може да бъде открита в официалната страница със „Специални промоции и бонуси“ в сайта на букмейкъра.

Вход в 1xbet


Вкарай в деветката

Ако сте фенове на залозите от тип акумулатор, то тази оферта на 1xbet е добро предложение за вас и други играчи, интересуващи се от този тип залози. Условието е девет от общо десетте събития, които са включени във вашия акумулатор да бъдат печеливши. В случай, че това условие е изпълнено успешно от ваша страна, като награда букмейкърът 1xbet ще ви даде бонус от 9% от потенциалните печалби, които сте успели да направите от деветте събития.

А ето и как изглеждат стъпките, през които ще трябва да преминете, ако вземете участие:

 1. Стъпка I: Без да имате отворен акунт, няма да можете да вземете участие. Ето защо ще ви е необходима регистрация в 1xbet и потвърждение за активиране на сметката. Не пропускайте да попълните задължителните полета по време на своята регистрация, а именно: три имена, телефонен номер, имейл адрес, страна и град на пребиваване. След като това е факт, можете да влезете в своя профил в 1xbet.
 2. Стъпка II: Поставете успешно своя залог от тип акумилатор. Не забравяйте, че условието, за да се зачете за успешен към настоящата промоция, е залогът да включва десет събития.
 3. Стъпка III: В случай, че успеете да познаете развитието на 9 от 10-те събития, от букмейкърската компания за залози ще ви изплатят 9% бонус от потенциалните печалби на тези девет събития.

Изисквания за участие

Както и за всяка друга оферта, така и тук важи условието, че нямате право да играете нечестно. В случай, че букмейкърът установи някакво нарушение, то сметката ви може да бъде закрита, балансът ви да бъде замразен или всички евентуално натрупани печалби с текущата оферта – да бъдат анулирани.

Съветваме ви да бъдете коректни, за да нямате проблеми и да усвоите офертата без никакви затруднения. В случай, че наистина искате да вземете участие, то ето какви са правилата и условията, с които ще трябва да се съобразите:

 • За да можете да участвате за настоящата и всички останали промоции на 1xbet, ще трябва да дадете своето съгласие. За целта постете своя личен профил в сайта на букмейкъра. Отидете в „Настройки на профила“ и изберете „Участие в бонус промоции“.
 • За да се считат залозите ви за успешни, то трябва да бъдат от тип акумулатор, като задължително трябва да включват 10 събития.
 • Направеният акумулатор задължително трябва да съдържа събития, чиито коефициент да бъде минимум 1.60, за да се зачете за текущата оферта.
 • Не използвайте Advancebet залози или такива, които сте спечелили благодарение на бонус средства от друг тип оферти, защото те няма да се зачетат.
 • Горното правило важи с пълна сила и за налични промо кодове.
 • Възстановените залози също не се зачитат, затова единствено залозите, които правите с реални финансови средства ще важат за бонуса на оферта „Вкарай в деветката“.
 • Поне 9 от 10-те събития в акумулатора трябва да бъдат печеливши, за да вземете 9% от потенциалните им печалби.

Често задавани въпроси (FAQs)

Кога ще се начисли бонусът ми от оферта „Вкарай в деветката“ на 1xbet?

В интервала от 20 минути от момента на уреждане на всяко от събитията, които включва акумулаторът, който сте направили.

Бонус събитията заичтат ли се за част от акумулатора?

Не, не се зачитат. Ако дори едно от десетте събития е бонус събитие, то целият ви акумулатор няма да се зачете за настоящата промоция.

Мога ли да взема участие повече от веднъж?

Не, нямате това право. Текущата промоция се полага по веднъж за всеки клиент на букмейкъра.

До кога продължава тази промоция на 1xbet?

Промоцията стратира на 11.02.2020 г. в 00:00 часа и ще продължи за неопределен период. Това е оферта от т. нар. безсрочни промоции.

Мога ли да участвам без да се регистрирам в сайта на 1xbet?

Не, за да вземете участие, първо ще трябва да отворите сметка и сайта на компанията.

Посетете 1xbet

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Вкарай в 9-ката с 1xbet

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!