Виртуални спортове в 1xbet

Мария Костадинова
Видяно 18 пъти

Едно от нововъведенията в букмейкърските сайтове, се нарича виртуални спортове. Последните присъстват и в менюто на 1xbet, така че можете да се възползвате от тях, когато пожелаете. Букмейкърът ви предоставя различни игри, чийто победители се генерират на абсолютно случен принцип от системата. А сега е ред да разгледаме предложенията в руския уебсайт.

Посетете 1xbet


Къде се намират виртуалните спортове в 1xBet?

секция с виртуални спортове в 1xbet
Изглед от секцията с виртуални спортове в платформата на 1xbet
 1. За да разгледате виртуалните спортове в 1хБет е нужно да селектирате раздела от главното меню на началната страница;
 2. Пред вас ще се отвори нов прозорец, където са изброени три възможни подраздела: Global Bet, Edge Gaming и Player Props;
 3. Първите два подраздела предлагат виртуални спортове, а третият ви позволява да създадете собствени видове залози, за които ще отворим дума по-долу в статията;
 4. Потребителите могат да видят съдържанието на всеки един подраздел, след като кликнат на него и се отвори специализираната страница;

Сега нека ви разкажем какво ще намерите в трите подраздела, за да можете да се включите към играта бързо и без никакви затруднения или пречки. Ето ги и трите достъпни варианта:


Global Bet – компилация от виртуални спортове

Името на подраздела – Global Bet принадлежи на компанията доставчик на виртуални спортове за онлайн платформата на руския букмейкър. В лявата част на страницата се намира меню с изброените игри, до които имате достъп. Общият брой на спортове в подраздела е седем, като всички те предлагат незабравими емоции пред компютърния монитор или дисплея на мобилното ви устройство. Предлагаме ви списък със заглавия на виртуалните състезания:

 • Virtual Football League – футболна лига с клубни тимове;
 • Virtual Football – футболни мачове между национални гарнитури;
 • Virtual Greyhounds – надпревари с хрътки;
 • Virtual Horses – конни надбягвания;
 • Virtual Camels – надпревари с камили;
 • Real Greyhounds – реални надбягвания с кучета;
 • Real Speedway – реални състезания с мотори;

Последните две събития ви отново са организирани от Global Bet, но представляват напълно реални състезания. Всички останали предложения са виртуални спортове, на които можете да играете, когато си поискате. Нужно е просто да натиснете върху желаното заглавие в менюто.

виртуален футбол в 1xbet
Преглед на раздела с виртуален футбол в 1xbet
Всяко едно събитие с виртуални спортове се излъчва на живо. Според зависи от избраното състезание се определя и времето му на протичане, но при всички случаи, то е кратко и играчите бързо разбират дали са спечелили. Под картината с излъчване на събитията са предложени всички пазари, на които можете да залагате. Така например, ако сте избрали футболните мачове, освен стандартното предположение 1 Х и 2 имате още опции като:

 • Двоен шанс;
 • Точен резултат;
 • Под/над брой голове;
 • Хендикап;
 • и други…

Коефициентите на виртуалните събития от Global Bet не са никак малки и почти се доближават до стойностите на реалните състезания. Разликата тук е, че успешните залози се правят, след като сте изгледали поне няколко мача, за да придобиете най-обща представа за състоянието на различните отбори и състезатели. Това е всичко, което трябва да знаете за този подраздел.


Edge Gaming – атрактивни битки с петли

Edge Gaming доставя на 1хБет рядко срещан по другите букмейкърски сайтове вид виртуален спорт. Става въпрос за бой с петли, който се отличава със сериозни емоции и представлява наистина голяма атракция за залагащите. Битките с петли привличат погледите на множество потребители на руската онлайн платформа и това не е никак случайно.

Един бой с петли се състои за не повече от две минути. Преди старта на битката ще видите имената на участниците и коефициентите към различните пазари. И тук играчите гледат видео от боевете, така че ще имат информация дали техните фаворити са спечелили двубоя.

битки с петли в 1xbet
Преглед на секцията „Edge Gaming“ в 1xbet – битки с петли

На ваше разположение са две опции за залагане. Едната е да селектирате победителя в двубоя, а другата се касае до това да познаете дали боя ще продължи повече от 60,5 секунди или по-малко. Минималният залог, който можете да направите е 1 евро, като максималната сума надвишава 9000 евро. За всяка една от достъпните опции за игра важат конкретни коефициенти, чрез които да пресметнете вашата евентуална печалба от боевете с петли.


Player Props – създайте свои залози чрез опцията на Digital Sports Tech

Този подраздел не съдържа виртуални спортове, но въпреки това заслужава вашето внимание. Компанията Digital Sports Tech ви дава възможност да създадете свои залози на избрани срещи от големите шампионати. На ваше разположение са първенства като: Премиър Лийг, ЛаЛига, Серия А, NBA, MLB и други. Платформата ви позволява да направите комбинация от няколко пазара за един и същ мач, и да направите залог. Букмейкърът ще ви предложи коефициент за селектираните от вас събития, на който можете да заложите при желание.

За да се почувствате комфортно, системата ви дава шанс да правите специални залагания. Можете да дадете своите прогнози за представянето на играчи от всички отбори, като се основавате на статистически данни. Така например ви се предлага възможността да познаете колко повече голове ще отбележи един играч от друг. Също така да определите какъв ще бъде броя на асистенциите гледайки статистиката и още куп опции, които ще видите в подраздела.

секция digital sports tech в 1xbet
Изглед от секция „Digital Sports Tech“ в сайта на 1хбет

За всички съставени от вас прогнози ще бъде даден конкретен коефициент, на който да залагате. В страни ще видите и виртуален фиш, където да впишете стойността на вашия залог. Общо взето този подраздел е доста интересен, но не знаем, по каква причина е сложен в секцията с виртуални спортове. Няма значение, все пак това е поредната интересна новост.


В обобщение

Виртуалните спортове във вид на компютърно генерирани игри са наистина една добра идея, която трябва да се толерира от играчите. 1xBet са се представили много добре със своите раздели и игри, за които писахме в тази статия. Ако сте любители на виртуалните спортни събития, то в никакъв случай не пропускайте атрактивните възможности в руския уебсайт.

Експерт
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 мнения за Виртуални спортове в 1xbet

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!