1xbet TOTO раздел – Игри с Печалби до Половин Милион Лева

Мария Костадинова
Видяно 21 пъти

Букмейкърските онлайн сайтове за залози имат за цел да предложат всички услуги, които бихте могли да откриете в един букмейкърски наземен пункт или онлайн казино, например. Ето защо е добре да се насочите към реномиран бранд, за който да сте сигурни и спокойни. Едно от големите имена, които гарантира и сигурността ви, и качествени онлайн услуги за залози и осигуряването на множество промоции е именно 1xbet, който има многогодишен опит на онлайн пазара. И затова точно и на една от неговите услуги ще се спрем, а именно раздел “ТОТО“. Може и да не е най-популярната секция в сайта на компанията, но е нещо, което заслужава да му се обърне внимание. Нека разгледаме защо.

Вход в 1xbet


Как да достъпя раздел Тото на 1xbet?

достъп до онлайн тотализатора на 1xbet

Няма да изпитате особено затруднение с откриването на секцията. Просто последвайте следващите няколко стъпки:

 1. Влезте в сайта на 1xbet, като за директен вход можете да използвате някой от бутоните, които ви предоставяме.
 2. Насочете вниманието си към главното меню в сайта, позиционирано най-отгоре.
 3. Там ще намерите раздел “ТОТО“ и когато кликнете върху него ще имате достъп до тотализатора на руския букмейкър.
 4. В случай, че задържите мишката си върху самия раздел, без да кликвате, то ще можете да видите всички активни игри от падащото меню, което ще се отвори пред вас.

Какви типове тото игри ще открия в сайта на 1xbet?

1xbet ТОТО раздел с игри

Букмейкърската платформа на 1xbet определено се е погрижила за това да не скучаете. Имате разнообразие от игри, на които можете да поставите своя залог. Естествено, това няма да е възможно, ако нямате направена регистрация в 1xbet, така че ви съветваме да създадете сметката си, ако възнамерявате да изпробвате тотализатора. Имайте предвид, че информацията, която предоставяте за себе си докато попълвате регистрационната форма, трябва да бъде актуална и коректна.

А сега, след като направихме това важно уточнение, нека разгледаме видовете тото игри, които ще имате на разположение в сайта на 1xbet:

 • Баскетбол – Един от популярните спортове, които са много предпочитани от българските играчи. Ще можете да намерите различни баскетболни мачове, за които ще имате за задача да познаете как ще се развият. При правилна прогноза имате шанса да получите страхотен джакпот в размер на 50 000 лева! Ако искате да пробвате своя шанс, то ще трябва да направите залог за минимум 3 лева. Определено смятаме, че си заслужава, тъй като инвестицията не е голяма, но при успешна прогноза печалбата е повече от страхотна.

 • Електронни спортове FIFA – Фенове ли сте на ФИФА? Ако да, то сигурно ще бъдете щастливи да разберете, че на всеки 3 часа има различна тото игра на eSports за FIFA 18. Шансовете ви за печалба и тук биха могли да ви донесат страхотни парични попадения от над един милион лева! Разполагате с четиринадесет симулации на футболни мачове. Имайте предвид, че ако познаете какво ще бъде развитието и на 14-те, ще можете да получите целия натрупал се джакпот към конкретния момент.

 • Тото 15 – Както подсказва и самото име, тук ще можете да откриете петнадесет на брой мачове за най-любимия на всички спорт – футбол. Ако вашата прогноза, какъв ще бъде изходът от срещите, се окаже правилна, то вие ще сте късметлията, получил джакпот от 2.5 милиона лева! От тази фантастична сума ви делят минимален залог от 3 лева и 15 правилно познати срещи. Имайте предвид, че можете да правите различни залози, в това число обикновен или групов залог, но по-любопитното според нас е опцията за поставяне на залог на сляпо. Ако се спрете на нея, то имайте предвид това, че прогнозите ще бъдат извършени напълно автоматично от системата на платформата. Това означава, че всичко остава в ръцете на случайността, но пък ако смятате себе си за късметлия, защо не!

 • 1XТОТО – Запознайте се с най-новото попълнение от различните типове игри, които можете да изпробвате в разглеждания в тази статия раздел. Тук имате възможността да направите прогноза за това как ще се развият дванадесет на брой избрани събития. Това, което е важно да знаете е тълкуването на знаците, с които ще трябва да играете. Така например ако използвате П1, това е победата на домакина. В случай, че поставяте залог за П2 това ще значи, че е залог за победа на госта. Ако пък смятате, че ще има равенство, то тогава ще трябва да поставите знак Х.

  Има някои специфики, които е хубаво да знаете. В случай, че четири от събитията не бъдат проведени (без значение от това каква е конкретната причина), цялостният тираж ще се счита за напълно анулиран. Разбира се, това не е често срещан сценарий, но пък е добре да сте наясно, че е възможен такъв. И все пак, нека разгледаме в детайли какво се случва, ако познаете определен брой срещи:
  – При 8 точни прогнози получавате бонус точки, които ще бъдат 100 на брой;
  – При 9 коректни прогнози, точките, които ще получите са 250;
  – Ако отгатнете развитието на 10 от общо 12 срещи, ще бъдете възнаградени с 1000 бонус точки;
  – В случай, че само една среща ви се е изплъзнала и имате 11 на брой абсолютно верни прогнози, точките, които ще получите за бонус ще бъдат 5000;
  – И накрая, при правилно прогнозирани 12 срещи, вие получавате цели 10000 точки.

 • Точен резултат – Тази игра определено не е за начинаещи. Тук имате за задача да познаете точният резултат на осем футболни срещи. Минималният залог, който се изисква, е на стойност от 0,10 евро и ако успешно познаете резултата и на осемте мача, то ще можете да се сдобиете с джакпот, който не веднъж е задминавал сумата от 500 000 лева!

 • Футбол – Футболните запалянковци имат цели 14 мача, за които да поставят своята правилна прогноза и да имат шанса да се сдобият с джакпот, в размер на 500 000 лева! Както и в останалите игри от тото раздела и тук трябва да направите залог, чиято минимална сума да бъде поне 3.00 лева.

 • Хокей на лед – Задачата за феновете на хокея, решили да участват в тази игра, е да познаят развитието от петте хокейни мача, които виждат. Но те не просто трябва да познаят кой ще е победител и кой губещ. За да получат големия джакпот от почти 50 000 лева, играчите ще трябва да познаят точните резултати за всеки от мачовете. И тук, подобно на играта „Тото 15“ имате шанса да играете с опцията за залог на сляпо и да видите какви ще са автоматичните прогнози.

Мога ли да поставям мобилни залози в 1xbet TOTO mobile?

Когато посещавате сайта на компанията от десктоп сайта, не би следвало да срещнете каквито и да било проблеми с поставянето на залог в раздел ТОТО на 1xbet. Нека разгледаме как седи въпросът, когато го достъпвате през мобилната версия или 1xbet мобилно приложение за Android или iOS устройства. Щастливи сме да ви съобщим, че няма да имате каквито и да било проблеми с достъпването на тотализатора. Той е достъпен и през мобилните услуги на 1xbet, така че единственото, което ще трябва да направите е да се впишете с потребителското си име и парола за достъп в сайта.


Мнение и оценка за раздела 1xbet ТОТО

Хубавото на този раздел е това, че разполагате с множество различни игри. Друго предимство е минималната сума за залог, която не е висока. Сред списъка с плюсове се нарежда и възможността за използването на разнообразни опции, като залог на сляпо, където оставяте всичко е ръцете на съдбата. За щастливците това е още един шанс да изпробват късмета си.

Ако обективно погледнем над нещата, шансовете ви за печалба зависят от много обстоятелства, най-важното сред които е умението ви за поставяне на правилна прогноза. Ако сте наистина добри в това, то и възможността ви за успех значително нараства.

Посетете 1xbet

Експерт
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 мнения за 1xbet TOTO раздел – Игри с Печалби до Половин Милион Лева

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!