Спортни залози на живо в 1xbet

Видяно 122 пъти

Редица букмейкъри предлагат на сайтовете си залози на живо. Последните са предпочитани от множество играчи, заради самата тръпка да залагаш по време на спортните събития. Още повече, че коефициентите могат да стигнат много добри стойности, чрез които да постигнете големи печалби. В настоящата статия ще ви разкажем повече за раздел „На живо” на 1xBet.

Посетете 1xbet


Какви спортни събития ще намерим в сайта на 1xBet?

За да видите спортовете и събития, които се играят в реално време, трябва да влезете в раздел „На живо”, който се намира в главното меню на букмейкърския сайт. В новия прозорец, който ще се отвори пред вас са подредени всички актуални състезания и пазари, така че ще можете да заложите само с няколко клика на мишата. Точно под заглавието на страницата „LIVE” ще видите лента с малки икони изобразяващи наличните спортове в този атрактивен раздел. В лявото меню на сайта също са подредени всички присъстващи спортни състезания в секцията.

предлагани спортове в 1xbet
Налични спортове в платформата на 1хбет
Предлагаме ви да видите малка част от спортовете, които се предлагат в раздела, за да придобиете представа на какво можете да залагате. Пълният списък ще намерите в сайта, а сега нека прегледаме основните спортни дисциплини, до които имате пряк достъп:

 • Футбол;
 • Баскетбол;
 • Тенис;
 • Хокей на лед;
 • Тенис на маса;
 • Волейбол;
 • Бадминтон;
 • Хандбал;
 • и други…

Тук ще отбележи, че освен горе изброените стандартни състезания, ще откриете още интересни предложения, от сорта на футзал, електронни спортове, лотария и така нататък. Живите залагания в онлайн платформата са най-разнообразни, което предизвиква интереса на множеството регистрирани клиенти в 1хбет. Сега е ваш ред да разгледате възможностите.


Как да видим предстоящите спортни събития на живо?

По всяка вероятност искате да разберете, дали ще можете да залагате на конкретно събитие на живо. 1xBet се е постарал да ви помогне, като е създал специална страница, в която са отразени всички предстоящи събития. За да я видите е нужно да задържите курсора мишката върху падащото меню на раздел „На живо”, а след това да изберете опцията „Прегледи Live”.

прегледи live в 1xbet
Изглед от опцията „Прегледи Live” в 1xbet

И в тази страница разполагате с навигация, която ще ви помогне да посочите определен спорт, за който търсите предстоящите събития на живо. В горната лента под заглавието „LIVE” се намират иконите, с чиято помощ ще откриете желания от вас спорт. В лявата лента също са налични всички спортни дисциплини. Получавате опцията да видите събитията за конкретния ден или за следващите шест дни. Клиентите получават пълна информация за стартови коефициенти, дата и час на започване на мачовете. Това прави страницата удобни и полезна.


Какви справки получаваме за мачовете на живо?

Ако искате да видите по-подробна информация за конкретен двубой, който се предоставя в раздела „На живо”, то трябва да кликнете върху събитието. Ще се отвори нов прозорец, където можете да разгледате протичането на състезанието под лупа. Букмейкърът ви информира за изминалото време на състезанието, точния резултат, атаките, корнерите, ударите във вратата, отбелязаните точки и много други неща. По този начин ще се запознаете с всичко, което се случва в срещата, на която искате да заложите. Да не забравяме също, че имаме възможността да наблюдаваме динамичната промяна на коефициентите по време на всяко едно събитие.

1xBet на живо
Залози на живо в 1xBet

До прозореца със справки за събитието ще видите по-малък прозорец (1xZone), който играе ролята на симулатор на избраното от вас състезание. В него виждате анимация от развоя на мача при залози на баскетбол, футбол или друг спорт, което е едно много интересно хрумване на хазартната компания. Под прозорците с информация пък се намират пазарите, до които имате достъп. По време на събитията някои пазари биха могли да бъдат блокирани заради определен развой на спортната среща.

Опциите за залог също са много привлекателни. Можете да избирате пазари като: двоен шанс, хендикап, азиатски хендикап, точен резултат и така нататък. Различните маркети предоставят възможност да повишите коефициента към дадена среща, но не забравяйте, че това може да крие определена сложност и риск да загубите. За целта си създайте стратегия за залагане и следете внимателно хода на всеки един мач, за който желаете да поставите паричен залог.


Как да гледаме повече от едно събитие на живо?

Да предположим, че искате да гледате развоя на повече от едно събитие, на което сте заложили в раздела „На живо”. Това също може да се случи, след като селектирате опцията „Multi-LIVE”, която се намира в падащото меню на раздела. Там бързо и лесно можете да добавяте събития, които да проследите повече от една спортна среща в реално време.
В тази страница отново ще видите лентата със спортове. След като изберете спорта, на който искате да залагате ще се появи втора лента, в която са изброените различните мачове на живо. С натискането върху срещите, които ви интересуват под лентите ще се добавят прозорци, в които да следите мачовете. Така бързо и лесно ще конфигурирате вашите залагания онлайн.

раздел multi live в 1хбет
Изглед от раздел „Multi Live“ в сайта на 1xbet

В Multi-LIVE разделът също е наличен симулатора на мачовете 1xZone. С едно натискане на мишката можете да го скриете или покажете. Показва се пълна справка за мачовете и наличните пазари към всяка селекция. Общо взето това е една много удобна категория за всички фенове на живите залагания в онлайн платформата на руската хазартна компания.


Какво е нашето мнение за залозите на живо от 1хБет?

Брандът е сътворил много привлекателен раздел, в който да залагате на множество спортни събития. Голямото разнообразие от спортове и електронни спортове се забелязва още при първото ви съприкосновение с тази интересна секция в сайта. Десетките пазари, високите коефициенти и пълната информация за потребителите правят живите залагания още по-атрактивни. Разбира се, че нашето мнение е положително и поздравяваме 1хБет за старанието да направят това място, толкова интересно и любопитно за клиентите си.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Спортни залози на живо в 1xbet

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!