1XBET залози на спортна борса

Мария Костадинова
Видяно 22 пъти

Едно от нововъведенията в букмейкърските сайтове се нарича Спортна борса, която можете да видите и в онлайн платформата на 1xBet. Борсата за залози от руския бранд може и да не е най-добрата заради липсата на някои функции и предложения, но със сигурност би могла да предостави на потребителите незабравими минути пред компютърните монитори и дисплеи на мобилни устройства. В следващите редове на тази статия ще разгледаме по-подробно борсата.

Посетете 1xbet


Какво представляват залозите в борсата на 1xBet?

За да видите предложенията в спортната борса на 1хбет е необходимо да задържите мишката върху падащото меню на раздел „Спорт”, а след това да селектирате „Борса за залози”. Пред вас ще се отвори нова страница, в която се предоставени всички спортни събития с начален час и дата, както и пазарите към тях. В лявото меню на категорията са изброени всичките спортове.

1xbet спортна борса за залози
Изглед от основното меню на 1xbet, секция „Борса за залози“ в 1xbet
Спортната борса на бранда ви дава възможност да залагате на всички известни спортове, които се намират в лявото меню на раздела. Понякога могат да се покажат и по-голям брой спортни дисциплини, но основните на ваше разположение са девет на брой. Нека ги разгледаме:

 • Футбол;
 • Баскетбол;
 • Волейбол;
 • Тенис;
 • Бокс;
 • Хокей на лед;
 • Хандбал;
 • Бейзбол;
 • Крикет;

Избирайки конкретен спорт под него ще се покажат държавите, на чийто първенства можете да залагате. Следващата стъпка, която трябва да направите, е да селектирате даден мач, за да видите всички възможни пазари към него. А сега нека преминем към самия начин на залагане, тъй като той се различава от вече познатия ви метод в спортния раздел на букмейкърския сайт.

Залозите в спортната борса се извършват, след като посочите избор ЗА или СРЕЩУ участниците да спечелят състезанието или да завършат с равенство. В сайта на 1хБет коефициенти за събитието да се случи са оградени в син квадрат, а коефициентите против, в зелен квадрат. С натискането върху даден квадрат залогът ви ще бъде маркиран във вашия електронен фиш.

За да бъде един залог активен обаче, той трябва да бъде посрещнат от друг играч в борсата. Да допуснем, че вие заложите СРЕЩУ победа на даден тим, е нужно да се появи участник, който да заложи ЗА това отбора да спечели, като по този начин посреща вашата прогноза. Има възможност залогът да бъде посрещнат предварително, и да не чакате да се появи участник, който да залага против вашето мнение. Това е важно уточнение, което е добре да знаете.

Хубавото е, че в спортните борси на букмейкърите, играчите могат да определят коефициентите за събитията. По този начин стойностите им растат и могат да станат много съблазнителни в даден момент. Имайте предвид, че букмейкърът печели комисионна в размер на 1% от вашите печеливши залагания. С други думи вие заплащате комисионна при успех, а ако се провалите, то не дължите никакви пари на бранда. В случай комисионната на руснаците е ниска и много приемлива, така че няма от какво да се притеснявате, когато правите залози.


Какви опции и пазари се предлагат в борсата за залози?

Избирайки дадено събитие ще видите всички пазари, които важат към него. Имате и опцията за предлагане на коефициент, която е от съществено значение. Първо изберете квадратчето с коефициента към конкретния мач, за да бъде прибавен той в електронния фиш. Последният ви позволява да предлагате по-високи и по-ниски коефициенти с натискане на горни и долни стрелки. Разбира се, не бива да предлагате нереално високи коефициенти, тъй като никой няма да ги посрещне и по този начин ще се лишите от възможността да реализирате залога си.

опции в спортната борса на 1xbet
Преглед на опциите в спортната борса на 1xbet

Наличието на даден брой пазари зависи от спортното състезание, което сте посочили. Не може да се каже, че разполагате с такова богатство на маркети, каквото ще намерите в спортния раздел на сайта, но въпреки всичко и тук можем да открием опции от сорта на под/над брой голове, следващ гол, двоен шанс и тем подобни. За всеки един по-завързан пазар се предлагат доста добри коефициенти, така че при успех може да се поздравите с добра парична печалба.


Какви са недостатъците на борсата в 1xBet?

Може би най-големият недостатък на борсата за залози в руския сайт е, че не се предлага възможността да залагате на мачове на живо. Другото нещо, което можем да споменем е свързано със самия начин на залагане. Имате право да прибавяте само единични селекции, а залози от типа акумулатори и системи не са достъпни за играчите. Естествено, това може и да не са кой знае какви минуси, но си заслужава да ги споменем в рамките на тази публикация.


Нашето мнение за спортната борса на 1xBet

Общо взето самото наличие на борса за залози е достатъчна причина да похвалим 1хБет за пореден път. Отсъствието на залози на живо може би не се нрави на много хора, но в бъдеще нещата могат да се променят. И ако всичко, което написахме ви звучи объркано, то повярвайте, че когато започнете да залагате на борсата ще придобиете нужния опит и всички притеснения ще изчезнат. Да се надяваме, че нашите съвети са ви били от полза и ви пожелаваме успехи!

Експерт
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 мнения за 1XBET залози на спортна борса

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!