Как да вляза в 1xbet, въпреки проблема с достъпа?

Видяно 571 пъти
Съдържание
 1. Push VPN предимства и недостатъци
 2. Достъп до 1xbet
 3. Разширение за Google Chrome
 4. 1xbet мобилна апликация за Анроид
 5. 1xbet мобилно приложение за iPhone
 6. Въпроси и отговори

Вие сте без достъп до 1XBET?

Ако имате Андроид: Моля, последвайте този линк:

Изтегляне за Android

 1. Отворете акаунт, използвайки промо код BETENEMY.
  *Само с този бонус код можете да вземете до with a 130% бонус
 2. Изтеглете файла и започнете инсталация
 3. Изтегли за iPhone

 4. Вече би следвало да достъпвате сайта и да можете да играете и залагате!
 1. С регистрация с бонус код BETENEMY имате много по-висок стартов бонус.
  *Само с кода на Бетенеми ще получите до 130% бонус
 2. Изтеглете и инсталирайте файла
 3. Изтегли за Windows

 4. Готови сте!

„Този уебсайт не е достъпен във вашата държава“ – с този надпис биват посрещани потребителите на един от най-големите букмейкъри не само у нас, но и по света. В момента сайтът на 1xbet явно има някакви проблеми, защото е блокиран за потребители, които го достъпват от България. С тези затруднения в зареждането на онлайн платформата за спортни и казино залози не се сблъскват само българските играчи, но и някои от останалите клиенти на букмейкъра, които пребивават в различни страни от ЕС. Причината за това е, че компанията е в процес на издаване на нови лицензи в редица държави от Европа. Не е ясно колко време ще продължи това. Това, което обаче всеки един потребител с регистрация в 1xbet иска да знае е какво да прави докато проблемите с достъпва бъдат отстранени. Екипът на Бетенеми си постави за задача да открие алтернативен начин за достъп, който да използвате докато трае тази извънредна ситуация.

Вход в 1xbet през Push VPN

Какво представляват онлайн прокситата като Push VPN?

Прокси сървърите са посредници, благодарение на които вие можете да достъпите даден уебсайт като смените своето местоположение и съответно IP адрес. С тяхна помощ, вие запазвате своята анонимност, като в същото време достъпвате желаната от вас страница или платформа. Особено полезни са в случаи, в които една иначе работеща хипервръзка отказва да зареди към даден момент. Такъв е и случаят с 1xbet. Ето защо ще прибегнем до помощта на уеб проксито Push VPN.

Защо да изберем това прокси пред останалите?

Push VPN прокси

Push VPN има няколко много силни предимства, които го открояват от конкурентите му. Ако и друг път сте опитвали различни проксита, няма как да не сте чували именно за него, защото освен един от най-популярните VPN, Push е сред доказалите се във времето услуги, спечелила множество потребители на своя страна с:

 • Предимства на Push:
 • Помага ви да достъпите различни сайтове за по малко от няколко секунди
 • Налична е апликация за iOS
 • Има разширение за Google Chrome и Firefox
 • 24/7 live support (чрез чат на живо, имейл адрес за кореспонденция или уеб тикетинг система)
 • Недостатъци на Push:
 • За да имате пълен достъп до всички страни, ще е необходимо да закупите премиум пакет

Как да достъпя своя акаунт в 1xbet, като използвам VPN proxy?

достъп до 1xbet през Push VPN прокси

След няколко теста от наша страна, установихме, че ако използвате за вход Сингапур и опитате да достъпите сайта на 1xbet през online Push VPN, няма да изпитате каквито и да било затруднения, без значение какъв уеб браузър използвате. Нашият съвет е все пак да изпробвате вход през Google Chrome, тъй като оттам забелязахме, че достъпът е най-бърз и безпроблемен.

 1. Влезте в Push VPN през предпочитания от вас браузър в режим инкогнито.
 2. В полето „Enter URL“ въведете точния адрес на сайта 1xbet, а именно – https://1xbet.com/ и продължете към следващата стъпка.
 3. От падащия списък със страни изберете „Singapore“. За съжаление, към момента единствено оттам ще можете да достъпите сайта.
 4. Когато сте готови и с това, кликнете върху зеления бутон „Agree & Connect“.
1xbet достъп до сайта през Push VPN
Изглед от достъпа до сайта на 1xbet чрез използването на Push VPN proxy

Как да използвам разширението за Google Chrome?

В случай, че желаете свалите и инсталирате Push VPN Chrome Extension това, което трябва да направите е да отворите Chrome web store, да натиснтете върху сивия бутон „Add to Chrome“ и да активирате разшитението като:

 1. На браузъра ви, най-отдясно, изберете иконата с три вертикални точки, позиционирана точно под бутона за затваряне на браузъра.
 2. Изберете „Още инструменти“Разширения ⟶ вижте дали разширението е активирано.
 3. Най-отдясно ще се появи икона, наподобяваща щит. Това е иконата, с която ще имате бърз достъп до самия VPN.
 4. Натиснете върху нея и ще видите голям, червен бутон, светещ с надпис „Disconnect“. Натиснете върху него и изчакайте докато надписът не премине в „Connect“. Когато това се случи, означава, че вие вече имате връзка и можете да започнете своето търсене.
Push VPN разширение

Как мога да изтегля 1xbet мобилно приложение за Android през VPN?

 • Стъпка 1: Не забравяйте да инсталирате Push VPN или други тип прокси на своето Android устройство.
 • Стъпка 2: След като сте свалили и успешно инсталирали VPN проскито, можете да го включите от страна с разрешен достъп (като Сингапур, например).
 • Стъпка 3: Кликнете на тази работеща връзка за 1xbet mobile app и изчакайте в нов прозорец да ви се зареди APK файла, който да изтеглите.
 • Стъпка 4: Когато го свалите и инсталирате, можете да се регистрирате през приложението.

Свалете 1xbet приложение за Android

Betenemy съветва:

Знаете ли, че трябва да активирате инсталирането на приложения от неизвестни източници, преди да пристъпите към свалянето на апликацията за 1xbet mobile Android? Ако не знаете как, можете да разгледате стъпките в подробното ни ревю за 1xbet мобилно приложение за Android и iOS. Там имаме описан целия процес стъпка по стъпка.


Как мога да изтегля 1xbet мобилна апликация за iOS през VPN?

Разбира се, че можете. За целта отново ще ви е необходимо прокси. Ние тествахме разглеждания от нас Push VPN за iPhone. Можете да си изтеглите апликацията за Push VPN за iOS от магазина App Store. За да не попаднете на грешна връзка, ние ви предоставяме директен линк към Push VPN за iPhone, а оттам нататък процесурата е стандартната. Изтеглете проксито, инсталирайте и не забравяйте да го включите. След което ще можете да достъпите сайта на 1xbet бързо и лесно.


Често задавани въпроси (FAQs)

Защо сайтът на 1xbet не работи?

Явно има някакъв временен проблем с достъпа, защото дори и алтернативните връзки (mirror links) не отварят в момента, ако достъпвате сайта от България.

Докога ще продължи проблемът със зареждането на 1xbet.com?

Надали някой би могъл да ви даде отговор на този въпрос. По всяка вероятност от екипа на букмейкърската компания работят по отстраняването на този проблем и решаването на казуса, тъй като не само играчи от българия са засегнати.

Само от България ли е забранен достъпът до 1xbet?

Не, проблемът засяга и някои други европейски страни.

Безопасно ли е използването на прокси за вход в 1xbet?

Да, безопасно е в случай, че се доверите на VPN, който е достоверен.

Какви видове VPN проксита мога да използвам безплатно?

Ще изброим няколко, които сме тествали и самите ние и знаем, че работят безотказно – HMA, hide.me и разгледания в детайли в това ръководство – Push VPN.

Какво получавам, когато заплатя за използването на дадено прокси?

В повечето случаи дори и с безплатен достъп, самите услуги дават само малка част от това, което всъщност бихте могли да използвате. Така например при закупуване на пакет за достъп, вие ще можете да използвате пълния списък от страни и локации, с които VPN услугата разполага.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Как да вляза в 1xbet, въпреки проблема с достъпа?

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!