1xBet Покер – Какво ще открием?

Наред със залозите на живо, казино игрите и спортните залози, покер игрите са не по-малко атрактивни за онлайн играчите, които са почитатели на този тип услуги. В настоящата статия ще разгледаме по-специално покер раздела на руския букмейкър 1xbet, който се е постарал да предложи някои от най-търсените игри. В сравнение с останалите си секции, обаче, тук представянето на бранда е една идея по-слабо. И все пак, ако и вие сте почитатели на покера, то нека заедно разгледаме какво ще откриете когато посетите едноименния раздел.

Вход в 1xbet покер


Откъде да достъпя 1xbet покер?

навигация до покер раздела на 1xbet

Веднага щом влезете в официалния сайт на букмейкъра, ще видите позиционирано в най-горната част на платформата и главното меню с всички раздели. Когато изберете „Покер“, ще бъдете препратени към всички налични към този момент покер зали в 1xbet. Разбира се, ще бъдете подканени да влезете със своето потребителско име и парола, ако сте забравили да се впишете. В случай, че нямате създаден акаунт е добре да се регистрирате, за да можете да използвате услугите, които този раздел ви предоставя.


Какви покер зали има в секцията на 1xbet?

Влизайки в покер секцията през главното меню, ще видите две активни покер зали. Нека разгледаме всяка от тях, за да видим какво можете да очаквате.

Legion Poker

Legion Poker зала в 1xbet

Когато натиснете бутон „Играйте на сайта“, пред вас ще се появи информиращо известие, което казва, че балансът ви ще бъде преобразуван в USD. Трябва да знаете също така, че сумата на залога ви отново ще се показва в тази валута. Следователно и транзакциите, без значение дали ще бъдат депозити или изтегляния, ще бъдат съхранени във валутата зададена на вашата сметка в 1xbet. След като вече знаете това и натиснете бутон „Продължи“, ще трябва да изчакате няколко секунди, а след това ще бъдете препратени към Legion Poker залата.

За да започнете да играете, ще бъдете помолеи да добавите пари към своя баланс (ако вече не сте го сторили). За целта натиснете бутон „Депозиране“. Не забравяйте, че когато машравоте своя депозит, сумата няма да се трансферира мигновено. От 1xbet ви съветват да използвате и бутона за обновяване, за да сте сигурни в това, че виждате актуалната сума на баланса си.

Сред останалите опции, с които разполагате, са визуализирането на цял екран, както и отваряне на онлайн залата в отделен прозорец на браузъра ви.

От бутона за навигация, разположен най-вляво, можете да достъпите опциите като „Настройки“, „Акаунт“, „История“, „Моите турнири“ и „Открий играч“.

Нека поговорим и за дизайна и структурата на самата зала. Букмейкърът е заложил на изчистен, семпъл дизайн, лесна и бърза навигация, което е плюс. Цветовата комбинация между тъмно лилаво и червено е смело решение, но успешно приложено. Ако на вас обаче не ви допада, можете да коригирате темата, защото операторът е помислил и затова. Просто отидете на „Settings“ и оттам изберете „Table Themes“. Можете да изберете измежду четири основни фона, сред които тъмно зелено, червно, кафяво и лилаво, което е оставено по подразбиране.

Poker

1xbet покер зала

Разбира се, разполагате и с традиционна покер зала. Когато я достъпите, ще бъдете подканени да въведете своя прякор. Ще можете да видите колко са активните към дадения момент участници, а освен това имате на разположение и информация за общите правила и условия, ако преди това не сте се запознали с тях.

Истината е, че залата не е една от най-посещаваните и рядко играчите са повече от 300 на брой. Фактът, че има твърде малко игри, които са налични, допринася доста за това отсъствие на интерес у страна на потребителите.


Какви покер игри предлага 1xbet?

Време е да обърнем внимание и на игрите, които можете да откриете, а именно:

  • Cash tables – където можете да изпробвате игри като „Holdem“, „Omaha“, „Stud“, „Chinese“, „Draw“, „Pineapple“, „Short Deck“ и „Mixed“. За голяма част от покер игрите няма определени лимити, но ако такива са фиксирани, ще бъдете уведомени. Можете да правите различни залози, които започват от 0,01 цента.
  • Rapid – към момента на този преглед, тази опция не е активна в сайта на 1xbet, но ви съветваме да проверите за активни игри, ако сте заинтересовани.
  • Tournaments – може би едни от най-предпочитаните са именно покер турнирите, в които броя на участниците в различен, а вие можете да видите типа на играта за дадения турнир, а също и статуса му. Сред игрите, налични за турнири в 1xbet са Omaha, Stud, 5 Card Omaha, Chinese, Openface Chinese Turbo, OFC/P Progressive, Razz, Badugi, Badacey, Pineapple Hold’em, Mixed, Hold’em, Omaha H/L, Stud H/L, 5 Card Omaha H/L, OFC, Openface Chinese Pineapple, Openface Chinese Pineapple, 2-7 Triple Draw, Badeucy, Aussie Hold’em, Courchevel и разбира се, Short Deck Hold’em.
  • Sit & Go – няма как да бъдат пропуснати и така популярните Sit & Go, при които можете да избирате измежду Single table, Multiple tables, Heads Up и Satelites. Тук типа на игрите се припокрива с този на турнирите.
  • Spins – и разбира се така любимите на всички завъртания, при които можете да селектирате броя на игрите, за които да играете. Имайте предвид, че при залог от 0.25 можете да грабнете 2500 долара, като това е минимума. Следва залог от 1 долар, а максималната печалба при него достига до 1000 долара. На предпоследния залог от 3 долара сумата, която може да бъде спечелена достига до внушителните 9000 долара. И като за финал, залагайки 10 долара, максимумът, който от 1xbet обещават възлиза на 150,000 долара.

Какви са бонусите в 1xbet Poker?

Букмейкърът се слави със своята щедрост. От това може да се уверите, когато разгледате наличните бонуси от 1xbet, които операторът предлага на своя сайт. Ако обаче вие се интересувате единствено от покер предложенията, то бързаме да ви зарадваме, че такива определено не липсват. Сред покер промоциите в платформата са бонус на покер играча, който може да ви донесе от $1 до $5. Продължаваме с офертата за фрийрол от $1200. Преминаваме и през атрактивния джакпот Монте Карло, който достига до поне 200 долара. И като за финал, имате и бонус за Spins турнири, чийто награден фон достига до 1000 бай-инс.


Често задавани въпрос

Защо да играя в покер залата на 1xbet?

Кои са най-популярните покер игри в платформата?

Има ли налична 1xbet покер апликация?

Къде мога да открия покер промоциите на 1xbet?

Поддържа ли 1xbet poker платформата мултивалутни сметки?

Имам проблем с усвояването на дадна покер оферта, какво да правя?

Посетете 1xbet

Автор
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 мнения за 1xBet Покер – Какво ще открием?

Сподели мнение

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!