1xBet Покер – Какво ще открием?

Видяно 216 пъти
Съдържание
 1. Достъп до 1xbet покер
 2. Покер зали в сайта
 3. Видове покер игри
 4. Бонуси и промоции
 5. Мобилна версия и апликация
 6. Депозити и тегления
 7. Въпроси и отговори (FAQs)
 8. Връзка със съпорта
 9. Оценка за 1xbet Poker България

Наред със залозите на живо, казино игрите и спортните залози, покер игрите са не по-малко атрактивни за онлайн играчите, които са почитатели на този тип услуги. В настоящата статия ще разгледаме по-специално покер раздела на руския букмейкър 1xbet, който се е постарал да предложи някои от най-търсените игри. В сравнение с останалите си секции, обаче, тук представянето на бранда е една идея по-слабо. И все пак, ако и вие сте почитатели на покера, то нека заедно разгледаме какво ще откриете когато посетите едноименния раздел.

Вход в 1xbet покер


Откъде да достъпя 1xbet покер?

навигация до покер раздела на 1xbet

Веднага щом влезете в официалния сайт на букмейкъра, ще видите позиционирано в най-горната част на платформата и главното меню с всички раздели. Когато изберете „Покер“, ще бъдете препратени към всички налични към този момент покер зали в 1xbet. Разбира се, ще бъдете подканени да влезете със своето потребителско име и парола, ако сте забравили да се впишете. В случай, че нямате създаден акаунт е добре да се регистрирате, за да можете да използвате услугите, които този раздел ви предоставя.


Какви покер зали има в секцията на 1xbet?

Влизайки в покер секцията през главното меню, ще видите две активни покер зали. Нека разгледаме всяка от тях, за да видим какво можете да очаквате.

Legion Poker

Legion Poker зала в 1xbet

Когато натиснете бутон „Играйте на сайта“, пред вас ще се появи информиращо известие, което казва, че балансът ви ще бъде преобразуван в USD. Трябва да знаете също така, че сумата на залога ви отново ще се показва в тази валута. Следователно и транзакциите, без значение дали ще бъдат депозити или изтегляния, ще бъдат съхранени във валутата зададена на вашата сметка в 1xbet. След като вече знаете това и натиснете бутон „Продължи“, ще трябва да изчакате няколко секунди, а след това ще бъдете препратени към Legion Poker залата.

За да започнете да играете, ще бъдете помолеи да добавите пари към своя баланс (ако вече не сте го сторили). За целта натиснете бутон „Депозиране“. Не забравяйте, че когато машравоте своя депозит, сумата няма да се трансферира мигновено. От 1xbet ви съветват да използвате и бутона за обновяване, за да сте сигурни в това, че виждате актуалната сума на баланса си.

Сред останалите опции, с които разполагате, са визуализирането на цял екран, както и отваряне на онлайн залата в отделен прозорец на браузъра ви.

От бутона за навигация, разположен най-вляво, можете да достъпите опциите като „Настройки“, „Акаунт“, „История“, „Моите турнири“ и „Открий играч“.

Нека поговорим и за дизайна и структурата на самата зала. Букмейкърът е заложил на изчистен, семпъл дизайн, лесна и бърза навигация, което е плюс. Цветовата комбинация между тъмно лилаво и червено е смело решение, но успешно приложено. Ако на вас обаче не ви допада, можете да коригирате темата, защото операторът е помислил и затова. Просто отидете на „Settings“ и оттам изберете „Table Themes“. Можете да изберете измежду четири основни фона, сред които тъмно зелено, червно, кафяво и лилаво, което е оставено по подразбиране.

Poker

1xbet покер зала

Разбира се, разполагате и с традиционна покер зала. Когато я достъпите, ще бъдете подканени да въведете своя прякор. Ще можете да видите колко са активните към дадения момент участници, а освен това имате на разположение и информация за общите правила и условия, ако преди това не сте се запознали с тях.

Истината е, че залата не е една от най-посещаваните и рядко играчите са повече от 300 на брой. Фактът, че има твърде малко игри, които са налични, допринася доста за това отсъствие на интерес у страна на потребителите.


Какви покер игри предлага 1xbet?

Време е да обърнем внимание и на игрите, които можете да откриете, а именно:

 • Cash tables – където можете да изпробвате игри като „Holdem“, „Omaha“, „Stud“, „Chinese“, „Draw“, „Pineapple“, „Short Deck“ и „Mixed“. За голяма част от покер игрите няма определени лимити, но ако такива са фиксирани, ще бъдете уведомени. Можете да правите различни залози, които започват от 0,01 цента.
 • Rapid – към момента на този преглед, тази опция не е активна в сайта на 1xbet, но ви съветваме да проверите за активни игри, ако сте заинтересовани.
 • Tournaments – може би едни от най-предпочитаните са именно покер турнирите, в които броя на участниците в различен, а вие можете да видите типа на играта за дадения турнир, а също и статуса му. Сред игрите, налични за турнири в 1xbet са Omaha, Stud, 5 Card Omaha, Chinese, Openface Chinese Turbo, OFC/P Progressive, Razz, Badugi, Badacey, Pineapple Hold’em, Mixed, Hold’em, Omaha H/L, Stud H/L, 5 Card Omaha H/L, OFC, Openface Chinese Pineapple, Openface Chinese Pineapple, 2-7 Triple Draw, Badeucy, Aussie Hold’em, Courchevel и разбира се, Short Deck Hold’em.
 • Sit & Go – няма как да бъдат пропуснати и така популярните Sit & Go, при които можете да избирате измежду Single table, Multiple tables, Heads Up и Satelites. Тук типа на игрите се припокрива с този на турнирите.
 • Spins – и разбира се така любимите на всички завъртания, при които можете да селектирате броя на игрите, за които да играете. Имайте предвид, че при залог от 0.25 можете да грабнете 2500 долара, като това е минимума. Следва залог от 1 долар, а максималната печалба при него достига до 1000 долара. На предпоследния залог от 3 долара сумата, която може да бъде спечелена достига до внушителните 9000 долара. И като за финал, залагайки 10 долара, максимумът, който от 1xbet обещават възлиза на 150,000 долара.

Какви са бонусите в 1xbet Poker?

Букмейкърът се слави със своята щедрост. От това може да се уверите, когато разгледате наличните бонуси от 1xbet, които операторът предлага на своя сайт. Ако обаче вие се интересувате единствено от покер предложенията, то бързаме да ви зарадваме, че такива определено не липсват. Сред покер промоциите в платформата са бонус на покер играча, който може да ви донесе от $1 до $5. Продължаваме с офертата за фрийрол от $1200. Преминаваме и през атрактивния джакпот Монте Карло, който достига до поне 200 долара. И като за финал, имате и бонус за Spins турнири, чийто награден фон достига до 1000 бай-инс.


Мобилна версия и приложение

Почитателите на мобилните услуги със сигурност ще потърсят специална 1xbet покер апликация. Към момента такава не е налична, но пък можете да се насладите на мобилната версия на 1xbet poker, която предлага същите услуги, които и десктоп версията. За ваше улеснение, не се налага да заплащате каквото и да било. С други думи можете да използвате 1xbet mobile poker услугата напълно безплатно. Единственото от което имате нужда е мобилно устройство с операционна система Android или iOS (iPad, iPhone). Когато през него влезете в мобилния си браузър и потърсите сайта на 1xbet, автоматично ще ви се зареди мобилната му версия.


Разплащателни методи

Всички налични методи, с които сте свикнали да разполагате в платформата на 1xbet, са активни. Това означава, че стандартните опции за извършване на депозити и тегления ще са на ваше разположение. Единственото, което остава е да изберете предпочитания от вас метод. Можете да ги разгледате от таблицата по-долу, където ще намерите пълна информация за минималните и максимални лимити, както и какво е времето за обработка на дадена транзакция.

Начин за плащанеМинимум депозитМаксимум депозитПериод за транзакция
Visa LogoVisa2 лв.-веднага
MasterCard LogoMasterCard2 лв.-веднага
Skrill LogoSkrill2 лв.-веднага
Skrill 1-Tap LogoSkrill 1-Tap2 лв.-веднага
Neteller LogoNeteller2 лв.-веднага
Qiwi LogoQiwi2 лв.-веднага
EcoPayz LogoEcoPayz2 лв.-веднага
Perfect Money LogoPerfect Money2 лв.-веднага
Jeton Wallet LogoJeton Wallet2 лв.-веднага
Payeer LogoPayeer2 лв.-веднага
ePay LogoePay2 лв.-веднага
Sticpay LogoSticpay2 лв.-веднага
Rapid Transfer LogoRapid Transfer2 лв.-веднага
Sepa LogoSepa
Bitcoin LogoBitcoin2 лв.-веднага
Litecoin LogoLitecoin2 лв.-веднага
Dogecoin LogoDogecoin2 лв.-веднага
Cryptocurrencies LogoCryptocurrencies2 лв.-веднага
PayPal LogoPayPal2 лв.-веднага
Начин за плащанеЛимит за тегленеМаксимум тегленеПериод за транзакция
Visa LogoVisa3 лв.-от 1 до 7 дни
MasterCard LogoMasterCard3 лв.-от 1 до 7 дни
Skrill LogoSkrill3 лв.-15 минути
Skrill 1-Tap LogoSkrill 1-Tap
Neteller LogoNeteller3 лв.-15 минути
Qiwi LogoQiwi3 лв.-15 минути
EcoPayz LogoEcoPayz3 лв.-15 минути
Perfect Money LogoPerfect Money3 лв.-15 минути
Jeton Wallet LogoJeton Wallet3 лв.-15 минути
Payeer LogoPayeer3 лв.-15 минути
ePay LogoePay
Sticpay LogoSticpay
Rapid Transfer LogoRapid Transfer3 лв.-15 минути
Sepa LogoSepa3 лв.-15 минути
Bitcoin LogoBitcoin3 лв.-15 минути
Litecoin LogoLitecoin3 лв.-15 минути
Dogecoin LogoDogecoin3 лв.-15 минути
Cryptocurrencies LogoCryptocurrencies3 лв.-15 минути
PayPal LogoPayPal3 лв.-15 минути

Често задавани въпрос

Защо да играя в покер залата на 1xbet?

Там можете да намерите и други покер играчи, с които да премерите силите си, а освен това ви очакват и страхотни бонуси оферти.

Кои са най-популярните покер игри в платформата?

Sit & Go, турнирите и завъртанията са едни от най-предпочитаните от покер играчите на 1xbet.

Има ли налична 1xbet покер апликация?

Да, но за съжаление само за настолния ви лаптоп или компютър. Ако потърсите мобилна покер апликация за 1xbet, към момента няма да откриете, защото такава не е разработена все още.

Къде мога да открия покер промоциите на 1xbet?

Имате няколко варианта, но общото и при двата е, че достъпвате раздела „Промоции“ в сайта. Единият начин е като влезете през главното меню, а другия, като влезете през едноименния бутон „Промоции“, който ще откриете и в покер секцията.

Поддържа ли 1xbet poker платформата мултивалутни сметки?

Не, към този момент в покер раздела на 1xbet не се приемат мултивалутни сметки.

Имам проблем с усвояването на дадна покер оферта, какво да правя?

От екипа на 1xbet са винаги насреща, за да отговорят на вашите въпроси и запитвания, така че можете да се свържете с чата на живо и да обясните своя казус.


Контакти за връзка

 • [email protected] – имейл адрес за клиенти от България
 • +35980046020 – телефон за връзка за българските играчи

Други имейл адреси за контакт:


Отзиви за покер услугите на 1xbet и рейтинг

Българските покер играчи могат да се насладят на първокачествено изживяване в платформата на руския букмейкър 1xbet. Брандът е доказал се във времето и определено можете да бъдете спокойни за сигурността на данните, които споделяте. Именно, защото предлага много добри услуги за залагания ни се иска да открием още по-голямо разнообразие в покер раздела на 1xbet. Сигурни сме, че ако компанията поработи върху отварянето на още покер стаи и зали за игра, българските играчи ще се възползват от това. Ще очакваме с нетърпение развитието на покер секцията и в случай, че претърпи някакви сериозни подобрения ще актуализираме настоящия преглед за 1xbet poker платформата.

Посетете 1xbet

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “1xBet Покер – Какво ще открием?

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!