Оферта „Акумулатор на деня“ от 1xbet

Видяно 88 пъти

Залозите тип акумулатори се срещат във всеки букмейкърски сайт. Те са познати още под името права колонка, което използват голяма част от играчите. Тези залагания са предпочитани от мнозина, тъй като им дават възможност да печелят по-големи суми със сравнително малък залог. Най-интересното е, че 1xBet са предвидили специална оферта за любителите на акумулаторите, така че в тази статия ще ви запознаем с предложението на руския букмейкър.

Посетете 1XBET


Какво ни дава офертата „Акумулатор на деня” от 1xBet?

В платформата за спортни залози на 1xBet ще намерите спортни събития, които тепърва предстои да бъдат изиграни, а също и такива, които позволяват залагания на живо. Компанията избира по няколко състезания всеки ден и ги комбинира в акумулатори, които публикува в сайта си. Ако заложите на тези селекции и те се укажат печеливши, то ще се поздравите с допълнителни 10% коефициент, който ви носи по-голяма печалба.

Залозите със средства дошли от бонуси не важат към тази оферта, както и авансовите залози. Клиентите нямат право да променят правите колонки дадени от букмейкъри, а просто трябва да заложат на тях и при успех да грабнат завишения коефициент и допълнителните суми.

Вероятно най-добрата вест за играчите, които се възползват от офертата „Акумулатор на деня” е, че тук няма нужда печалбите да бъдат допълнително разигравани. Ако акумулаторите са успешни и вашите залози се сбъднат, то нямате никакви пречки да изтеглите спечелените си пари, чрез най-удобния за вас начин. Това е важно уточнение към предложението на 1хбет и спортните залози от техния сайт.


Къде можем да видим акумулаторите на деня?

акумулатор на деня в 1xbet
Оферта „Акумулатор на деня“ от 1xbet

В долната част на спортния раздел и секция „На живо” ще намерите акумулаторите на деня. В първата графа „Акумулатор на деня” се намират предстоящите мачове, на които можете да залагате, а във втората графа „Live акумулатор на деня” се намират изготвените прави колонки за срещите на живо в сайта на букмейкъра. В горната дясна част на графите се намира бутон, с който можете да превключвате между различните предложения за залози на акумулатори.

Акумулаторите може да съдържат повече от един вид спорт. Също така, понякога има наличен само по един акумулатор, на който може да залагате. Ако искате да направите залог е достатъчно да натиснете бутона „Добавете към фиш със залози” и акумулаторът ще бъде прибавен към вашия фиш, където трябва да поставите сумата, която искате да заложите.

За всеки акумулатор виждате имената на събитията, коефициентите към тях и селектираните от букмейкъра пазари. Освен това ще видите и вашият бонус коефициент, чиято стойност е 1.10. Благодарение на последния увеличавате размера на ставката с цели 10%, което ви гарантира по-големи печалби, когато всички срещи в правата колонка приключат с успех във ваша полза.


Какво е нашето мнение за „Акумулатор на деня”?

Това е една прекрасна оферта, която ви носи допълнителен коефициент в размер на 10%. Разбира се, понякога се случва, така че играчите не са съгласни с посочените акумулатори, но ако мненията ви с букмейкъра съвпадат, то нищо не пречи да опитате късмета си. За нас това е още една приятна изненада от 1xbet, която си заслужаваше да отбележим в тази статия.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Оферта „Акумулатор на деня“ от 1xbet

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!