Оферта “Бой на фишове” в 1xbet

Видяно 76 пъти

За никого не е тайна, че именно 1xBet е сред букмейкърите, които предлагат най-разнообразни промоции на клиентите си. Брандът предоставя много интересни оферти, с чиято помощ може да се сдобиете с допълнителни средства за игра. Едно от нововъведенията в сайта се нарича „Бой на фишове” и ние ще ви дадем пълна информация как да се възползвате от промоцията.

Посетете 1xbet


Какво представлява оферта „Бой на фишове” от 1хБет?

залози с високи коефициенти в 1xbet

Тази оферта се предлага на всеки регистриран потребител в руския сайт. От нея могат да се възползват основно играчите, които обичат да залагат на спортни събития с по-голям риск. В края на всеки календарен месец, клиентите на букмейкъра могат да грабна страхотен бонус, с който да повишат шанса си за печалби. За да участвате в промоцията е нужно да правите по-голям брой залози на събития с коефициенти от 30 до 501.

Офертата важи за залаганията в спортния раздел, а също така и за събитията, които се намират в секция „На живо” в сайта. Всички печеливши талони, които отговарят на горе посочените критерии ще бъдат включени в състезанието. В края на всеки месец, букмейкърът ще посочи победителите от надпреварата.

Общата сума, която ще бъде раздадена под формата на бонус, се изчислява от успешните събития в разделите „Спорт” и „На живо”, чийто коефициенти са между 30 и 501 включително. Компанията предоставя месечен джакпот, който е 5% от нетната стойност на събитията и се дели на двадесет бонус премии. Половината от премиите са за играчите залагали в спортния раздел, а другите десет приспадат към фишовете за раздел „На живо” в онлайн платформата.


Какво печелят играчите от офертата „Бой на фишове”?

Печалбата се определя по предварително уточнени условия, които се базират на поетия риск от потребителите. Според печалбата от различните игри се уточняват и месечните премии за всеки играч. Първите двама, които са правили залози на най-високи коефициенти и множество събития, ще могат да получат 10% от стойността на джакпота за целия календарен месец.

Следващите четири клиента, които имат най-висок рейтинг получават 5% от сумата на общия месечен джакпот. И тук правилото се отнася за двете секции „Спорт” и „На живо”. Следващите четирима играчи, пък взимат 2,5% от сумата на джакпота и отново за упоменатите раздели

Пример за разпределение на сумите за месечния джакпот
Ако допуснем, че натрупания общ джакпот за календарния месец е на стойност 20 000 лева, то разпределението на сумите за играчите с най-висок успех ще бъде изразено по следния начин:

Играчи
Премии за раздел „Спорт”
Премии за раздел „На живо”
Първите двама играчи
Две печалби по 2000 лева
Две печалби по 2000 лева
Следващите четири играча
Четири печалби по 1000 лева
Четири печалби по 1000 лева
Последните четири играча
Четири печалби по 500 лева
Четири печалби по 500 лева.

Какви са условията към „Бой на фишове”?

  • Отчетният период към офертата е на всяко 1 число на календарния месец;
  • В края на всеки месец печалби се полагат на първите 10 играча заложили на най-висок коефициент в спортния раздел и 10 играча постигнали най-висок коефициент в раздел „На живо”;
  • За да участвате в надпреварата, е нужно да сте направили залози с минимална стойност 3 лева на събития с висок риск, чийто коефициент надвишава 30.
  • В тази оферта не влизат залози на системи и верижни залози;
  • Печалбите в двата раздела важат за десетте талона с най-високи коефициенти. При положение, че има фишове с еднакви коефициенти, печелят тези с най-големите приходни суми. Ако има залагания с една и съща печалба, премии получават тези, които са заложили най-рано;
  • Бонусите се начисляват от 1 до 5 число всеки следващ месец;
  • Ако искате да приберете печалбите си от офертата, е необходимо да реализирате залог, чиято стойност е равна на получения бонус. Минималният коефициент, на който трябва да заложите е 1.90;

Какво е нашето мнение за бонус „Бой на фишове”?

Тези, които могат да се похвалят с разбиранията си за по-завързаните спортни събития могат да спечелят добри пари от тази оферта. Разбира се, за целта е нужно да инвестирате най-малко 3 лева на състезания с висок риск. Най-хубавото е, че условията по превъртането на бонуса са много изгодни и не изискват от играчите да правят някакви сериозни инвестиции. За по-голяма оферта трябва да нямате регистрация и да направите нов акаунт в 1xbet, с който да вземете до 200 лева за спортните залози. И все пак, това е поредната добра промоция, за която си заслужаваше да ви разкажем в тази статия.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Оферта “Бой на фишове” в 1xbet

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!