1xbet представя 2 нови секции с опции за игри и залози – Leap Gaming & Golden Race

Видяно 79 пъти

Прочитайки следващите редове ще научите всичко най-важно, което трябва да знаете за двете секции „Golden Race“ и „Leap Gaming“. В този материал ще бъдете запознати с най-новите попълнения на виртуалните спортове, които 1хбет предоставя. Разбира се, освен тях можете да се насладите и на останалите три, които са Global Bet, Edge Gaming и накрая, но не и последна по важност – DST Player Props. Във всяка от тях забавлението ви е гарантирано, но в този преглед ще обърнем специално внимание на двете най-нови секции.

Вход в 1XBET


  Какво трябва да знаем за Golden Race?

секция Golden Race в 1хбет
Преглед на секция „Golden race“ в сайта на букмейкъра 1xbet

Стъпки за достъп до секцията:

 1. Влезте в сайта на 1xbet.
 2. От основното меню изберете „Виртуални спортове“.
 3. Изберете „Golden Race“ и останете с нас и в следващите редове, за да разберете повече.

Няма съмнение, че в тази секция ще ви е наистина интересно, предвид предложенията за надбягвания, които имате. Те са 6 на брой, а именно: Bike racing, Greyhounds, League, Horse racing, Speedway и Upcoming, като с изключение на последните, всички останали имат още възможности за избор, които можете да разгледате като натиснете стрелката, разположена отдясно на всяко от тях.

В най-горната част на екрана са разположени опции за избор на език и коефициенти. Що се отнася до езика, за съжаление трябва да ви информираме, че към момента българският не е наличен. За коефициентите пък можете да избирате да залагате на десетични, дробни и американски.

Най-отдясно е разположен вашият фиш. Маркирайки желаното от вас събитие, то ще се появи веднага там и ще имате възможността да направите своя залог, натискайки върху бутона „Bet Now“.


  Какви игри ще открием в „Leap Gaming“?

секция Leap Gaming в 1xbet
Изглед от секция „Leap Gaming“ в 1хбет

Стъпки за достъп до секцията:

 1. Посетете официалния сайт на 1xбет.
 2. Маркирайте категория „Виртуални спортове“ от главното меню.
 3. Изберете „Leap Gaming“ и посочете играта, на която искате да заложите.

Игрите, които ще откриете са Virtual Euros, Virtual Soccer, Virtual Football Pro, Virtual Cycling, Instant Racing, Virtual Trotting, Instant Greyhounds, Instant Velodrome, Virtual Speedway, Virtual Greyhounds, Virtual Horses и Virtual Tennis.

По наше мнение всяка от тях има с какво да ви впечатли, но ще се радваме ако споделите в секцията с коментарите коя е вашият фаворит и защо.

Не можем да пропуснем това, че при зареждането, на която и да е от игрите ще разполагате със следните възможности:

 • Връщане обратно в секцията с игри – това ще се случи, когато натиснете бутона Х, който се намира най-отгоре.
 • Под него е вторият бутон, който служи за визуализация на цял екран. По този начин ще можете да съсредоточите вниманието си само и единствено върху играта.
 • Предпоследната опция е за отваряне на играта в отделен прозорец.
 • И накрая, в случай, че желаете да презаредите текущата игра, последният бутон “Обнови” е точният избор.

Обобщение

Бихме казали, че двете нови секции определено са свежи попълнения и в момента разделът с виртуални спортове наистина е страхотен. Вярваме, че си заслужава да обърнете внимание както на Leap Gaming, така и на Golden Race, защото и двете имат с какво да ви впечатлят. Интересно ни е да разберем какви са вашите отзиви за двете секции с опции за игри и залози, така че ще се радваме да прочетем в коментарите мненията ви.

Посетете 1XBET

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “1xbet представя 2 нови секции с опции за игри и залози – Leap Gaming & Golden Race

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!