Играйте играта на деня в 1xbet и спечелете безплатни завъртания

Мария Костадинова
Видяно 20 пъти

Всички, които се интересуват от онлайн промоции, следят отблизо какво предлагат букмейкърите. Може би един от най-щедрите в това отношение е руският букмейкър 1xbet, който има богато портфолио с оферти. Една такава е „Играта на деня“. Повече за самата бонус игра предстои да разгледаме в следващите няколко минути.

Посетете 1xbet

Free Spins от 1xbet игра на деня

От понеделник до неделя имате множество шансове за печалба. Това става възможно, благодарение на тази уникална бонус оферта от 1xbet, наречена „Играта на деня“. Както подсказва нейното име, всеки ден вие ще можете да изпробвате късмета и уменията си на различна игра в сайта на букмейкърската компания. Сред тях са заглавия като:

  • Viking Gods: Thor and Loki
  • Wild Warriors
  • Sun of Egypt
  • Secret of Nefertiti
  • Poisoned Apple
  • Phoenix Fire: 10 Lines
  • Joker Expand: 5 Lines

Всяка игра има различно условие за активиране, както и различен часови интервал, в който да получите и активирате своите безплатни завъртания. Добре е да предвидите и това, че всеки подарък, който се зарежда по сметката ви, има различен срок, в който ще бъде валиден. Бъдете внимателни, за да не го изпуснете.

Какво е важно да знаем и запомним за тази оферта на 1xbet?

Имахте предвид, че за да получите безплатни завъртания от „Играта на деня“ на 1xbet, вие трябва да сте изпълнили изискванията за тяхната активация. От команията съобщават също, че всички залози, които не са извършени с реални парични средства, няма да бъдат зачетени. Освен това, за да можете да се възползвате от тази промоция, вие трябва да сте преминали процеса по вверификация на сметката. В противен случай, офертата няма да е достъпна за вас. Същото условие важи с пълна сила и за потребители на букмейкърския сайт, които не са попълнили изцяло информацията в своите профили по време на процеса по регистрация в 1xbet, както и тези клиенти, които имат непотвърдени имейл адреси или пък телефони за връзка. Ето защо е от изключително значение да зададете цялостна и коректна информация за себе си, когато отваряте профил в сайтна на 1xbet България.


Какви free spins ще получа от 1xbet и кога?

В началото на седмицата от 03:00 до 07:00 GMT можете да получите 25 безплатни завъртания в промоцията „Играта на деня“. За да се брои за успешно активиране, всички направени от вас залози трябва да бъдат на обща стойност от 70 евро. Играта, която ще се зачита е „Viking Gods: Thor and Loki“.

Във вторниците, Wild Warriors ще се превърне в любимата ви игра, защото именно тя е определена като „Игра на деня“ в този ден от седмциата. Получаването на 30 Free Spins ще бъде извършено всеки вторник в часовите интервали от 06:00 до 10:00 GMT. Условието тук е да направите печалба от 200 евро в конктернтата игра и подаръкът от 1xbet ви е гарантиран.

В средата на седмицата от 09:00 до 13:00 GMT ще можете да активирате 40 безплатни завъртания в „Sun of Egypt“. Ако това е така и сте го направили точно в сряда, ще трябва да изиграете 200 завъртания в играта на деня.

„Secret of Nefertiti“ е определена като игра на деня в четвъртък. Имайте предвид, че можете да получите 40 Free Spins в часовия диапазон от 12:00 до 16:00 GMT. Ще вземете своя подарък чак, когато залозите ви в играта достигнат минимум 150 евро.

Денят преди уикендът има още една причина да ви е любим. Играта на деня в петък е „Poisoned Apple“, където от 12:00 до 16:00 GMT можете да вземете 40 безплатни завъртания. За да ги получите, ще трябва да спечелите обща сума на стойност 300 евро.

Уикендът стартира с игра на деня „Phoenix Fire: 10 Lines“. Всяка събота от 16:00 до 20:00 GMT ще имате шанса да грабнете 50 безплатни завъртания, но имайте предвид това, че за да можете да ги активирате, ще трябва да изиграете 200 завъртания в определената за игра на деня.

И накрая, всяка неделя от 10:00 до 21:00 GMT ще можете да получите 75 безплатни завъртания. Преди това обаче общата ви печалба в играта на деня „Joker Expand: 5 Lines“ ще трябва да бъде 600 евро.

Линк към 1xbet

Експерт
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 мнения за Играйте играта на деня в 1xbet и спечелете безплатни завъртания

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!