1xbet Force Buy Промо Оферта

Мария Костадинова
Видяно 112 пъти

Можете ли да си представите да печелите всеки път, когато отбележите загуба? Сигурно ви звучи прекалено хубаво, за да бъде истина, а фактите са си факти. От 1xbet обещават, че всяка загуба на залог на eSports, който е поставен в техния сайт, ще ви бъде възстановена. За целта трябва да се запознаете добре с тяхната „Force buy“ промоция и ние ще ви предоставим необходимата информация.

Вход в 1xbet


1xbet Force Buy Бонус – Какво трябва да знаем за него?

Събитията, които участват в тази промоция се променят спрямо перода, в който се включвате. Това означава, че в таблицата, която ще видите в официалната страница на този бонус от 1xbet ще се актуализират непрекъснато еСпортс събития. Вие ще имате информация не само за самото събитие, но и за периода, който се зачита и участващите залози, както и датата на конкретното събитие. Накрая, ще виждате и колко е максималната сума, която ще ви бъде възстановена.


Изисквания към промоцията на 1xbet

Има определени правила и условия, които ще трябва да изпълните, ако желаете да усвоите тази промо оферта. Ето и какви са те:

 • Не се зачитат недействителни залози.
 • Залогът, който ще поставите, трябва да бъде направен с ваши лични финансови средства. Това означава, че ако правите бонус залог, advancebet залог или залог, който използва промокодове, те няма да бъдат зачетени.
 • Също така залози на различни пазари за четно/нечетно, както и различни видове хендикап и общо също няма да бъдат зачетени към текущите изисквания.
 • За да вземете участие в настоящата промоция, то вие трябва да имате регистрация в 1xbet, като ще трябва да сте попълнили трите си имена, телефон за връзка, имейл адрес, страна и град на местоживеене.
 • От вас се изисква да направите единичен залог преди среща от мач на живо.
 • Имайте предвид това, че ще се счита единствено първият направен залог, след като е стартирала срещата.
 • В случай, че този залог е губещ, вие ще бъдете възнаградени с бонус, който е в размер, равен на изгубения залог.
 • Имайте предвид, обаче, че максималната сума за възстановяване, обявена в сайта на промоцията, не може да бъде надвишена.
 • За да вземете участие за тази оферта, ще е необходимо да дадете своето съгласие. Посетете личния си профил в сайта на 1xbet. Оттам изберете „Настойки на профила“. Маркрайте „Участие в бонус промоции“.

Как ще получа печалбата си?

Това, което ще получите като възвърната сума, ще се начисли в личната ви сметка в платофмата на 1xbet под формата на промо код. За да научите малко повече за него, както и това какви са изискванията за неговата употреба, можете да отидете в своя личен профил, откъдето да дадете „Настройки на профила“ и оттам да зададете „Проверка на промокод“.

Посетете 1xbet

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “1xbet Force Buy Промо Оферта

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!