1xbet Force Buy Промо Оферта

Видяно 114 пъти

Можете ли да си представите да печелите всеки път, когато отбележите загуба? Сигурно ви звучи прекалено хубаво, за да бъде истина, а фактите са си факти. От 1xbet обещават, че всяка загуба на залог на eSports, който е поставен в техния сайт, ще ви бъде възстановена. За целта трябва да се запознаете добре с тяхната „Force buy“ промоция и ние ще ви предоставим необходимата информация.

Вход в 1xbet


1xbet Force Buy Бонус – Какво трябва да знаем за него?

Събитията, които участват в тази промоция се променят спрямо перода, в който се включвате. Това означава, че в таблицата, която ще видите в официалната страница на този бонус от 1xbet ще се актуализират непрекъснато еСпортс събития. Вие ще имате информация не само за самото събитие, но и за периода, който се зачита и участващите залози, както и датата на конкретното събитие. Накрая, ще виждате и колко е максималната сума, която ще ви бъде възстановена.


Изисквания към промоцията на 1xbet

Има определени правила и условия, които ще трябва да изпълните, ако желаете да усвоите тази промо оферта. Ето и какви са те:

 • Не се зачитат недействителни залози.
 • Залогът, който ще поставите, трябва да бъде направен с ваши лични финансови средства. Това означава, че ако правите бонус залог, advancebet залог или залог, който използва промокодове, те няма да бъдат зачетени.
 • Също така залози на различни пазари за четно/нечетно, както и различни видове хендикап и общо също няма да бъдат зачетени към текущите изисквания.
 • За да вземете участие в настоящата промоция, то вие трябва да имате регистрация в 1xbet, като ще трябва да сте попълнили трите си имена, телефон за връзка, имейл адрес, страна и град на местоживеене.
 • От вас се изисква да направите единичен залог преди среща от мач на живо.
 • Имайте предвид това, че ще се счита единствено първият направен залог, след като е стартирала срещата.
 • В случай, че този залог е губещ, вие ще бъдете възнаградени с бонус, който е в размер, равен на изгубения залог.
 • Имайте предвид, обаче, че максималната сума за възстановяване, обявена в сайта на промоцията, не може да бъде надвишена.
 • За да вземете участие за тази оферта, ще е необходимо да дадете своето съгласие. Посетете личния си профил в сайта на 1xbet. Оттам изберете „Настойки на профила“. Маркрайте „Участие в бонус промоции“.

Как ще получа печалбата си?

Това, което ще получите като възвърната сума, ще се начисли в личната ви сметка в платофмата на 1xbet под формата на промо код. За да научите малко повече за него, както и това какви са изискванията за неговата употреба, можете да отидете в своя личен профил, откъдето да дадете „Настройки на профила“ и оттам да зададете „Проверка на промокод“.

Посетете 1xbet

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “1xbet Force Buy Промо Оферта

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!