CREX24 – Регистрация в борсата за криптовалути и какво ще ни донесе това?

Видяно 86 пъти
Съдържание
 1. Борса за криптовалути
 2. CREX24 - същност
 3. За кого е подходяща платформата?
 4. Пазари за залози
 5. Регистрация в Crex24
 6. Въпроси и отговори

Ако си падате по по-нестандартните типове залози, то тази възможност най-вероятно ще ви хареса. Предложението идва от букмейкъра за спортни и казино залози 1xbet, а самата опция не може да бъде намерена при много други оператори за онлайн залози. И говорейки за тях, няма как да не споменем, че в днешно време съревнованието между всички тях е наистина голямо! Да видим с какво руският букмейкър ще се опита да ви впечатли.

Посетете 1xbet


Чували ли сте за борсата за криптовалути в 1xbet? Тя представлява онлайн платформа, в която ще намерите различни предложения за залози, но с криптовалути. 1xbet има и стандартна борса за залози, в която има коефициенти, предложени от други играчи. Звучи ви обркващо? Е, всъщност това е един по-нетрадиционен за онлайн залагащите начин, да покажат на какво са способни. Особено се отнася за тези от вас, които следят отблизо статистиките, свързани с отборите фаворити, както и в частност за самите футболисти или спортисти от друг тип. Разбира се, много експерти в онлайн залагането биха ви посъветвали първо да участвате в стандартните спортни залози и да спечелите някоя от атрактивните промоции на 1xbet, преди да се впуснете в нещо по-сериозно като криптовалутните борси. Ние смятаме, че това е изцяло ваше решение. Дали ще започнете със стандартните залози на спорт, или директно ще се впуснете в залози на борса за криптовалути зависи от вас и изборът, който ще направите.

Да приемем, че се спирате на борсата за криптовалути. Нека видим как в няколко бързи стъпки можете да я достъпите директно през официалния сайт на букмейкъра (натиснете бутона, по-горе).

навигация до борсата за криптовалути от 1xbet до crex24
 1. Стъпка 1: След като сте влезли в 1xbet, позиционирайте мишката си върху главното меню и по-конктретно на категория „Повече“.
 2. Стъпка 2: От падащия списък ще видите много различни подкатегории. Насочете вниманието си към „Борса за криптовалути“.
 3. Стъпка 3: Оттам следва да посочите хипервръзката „Борса за криптовалути“, която ще ви отвори в нов таб самата платформа за залагане.

Какво представлява CREX24?

CREX24 борса за криптовалути

След като вече сте последвали стъпките по-горе, със сигурност вече разлеждате самата платформа за залози с криптовалути. Тя е представена от бранда като борса за криптовалути, която дава възможност да се осъществи онлайн търговия, посредством която можете да печелите. В нея се използват само и единствено все по набиращите популярност cryptocurrencies (криптовалути). Ако вие сте трейдър, то е добре да знаете, че комисионните тук зависият както от валутата, така и от използвания метод. Платформата е изключително удобна и стартира през 2017 година.


За кого е подходяща платформата на Crex24?

Поради самата си разработка, платформата не би затруднила както начинаещи, така и опитни трейдъри. Относно първите, на разположение е денонощна поддръжка, която ще бъде насреща, в случай, че имате някакво запитване. За по-опитните трейдъри важно е да се знае, че този сайт претендира със своята непрекъснато развиваща се функционалност, така че можете да бъдете сигурни, че няма начин платформата да бъде изоставена откъм развитие, а тъкмо обратното. Освен това ще можете да разполагате с неограничени депозити и тегления. Нещо, с което малкото платформи от такъв тип биха могли да се похвалят.


Какви пазари предлага борсата за залози?

Пазарите са разнообразни, като от снимката по-долу можете да придобиете представа как точно изглеждат те:

CREX24 пазари

Както можете да забележите от изображението, имате право да търгувате една валута срещу друга. Разполагате с подробни графики, които детайлно показват какво е движението на всяка от криптовалутите, така че да можете да прецените настъпил ли е моментът, или вашият ход за транзакция би бил по-скоро рискован.


Как да се регистрирам в Crex24?

регистрация в CREX24
 1. Стъпка 1: След като достъпите сайта на CREX24, в горния десен ъгъл ще видите бутон за „Регистрация“. Натиснете го.
 2. Стъпка 2: Пред вас ще се отвори регистрационна форма за попълване. В нея трябва да въведете своя имейл, парола, както и да повторите въведената от вас парола в предпоследното поле. Не забравяйте да посочите страната, от която се регистрирате, като използвате падащия списък.
 3. Стъпка 3: Запознайте се с общите условия за ползвате на тази онлайн услуга. Когато сте готови, сложете отметка в предназначеното за това поле. Не забравяйте да сложите отметка и на captcha проверката.
 4. Стъпка 4: Натиснете бутона за регистрация.
 5. Стъпка 5: На имейла, който сте задали, ще получите писмо с инструкции, които трябва да последвате.

Вход в борсата за залози

Съвет от Betenemy:

Ако не получавате обратен имейл, след като сте се регистрирали, имате две възможни опции:

 • проверете папката „Спам“ (много често някои важни писма могат да бъдат получени точно там)
 • ако и там не откривате инструкциите, изпратете имейл с казуса си на [email protected]; обикновено отговорите са бързи, но в официалния сайт се споменава, че може да отнеме и до 24 часа, преди да получите своя отговор;

Често задавани въпроси (FAQs)

Какво са криптовалутите?

Вид дигитална валута, която по своята същност е децентрализирана. Това означава, че няма страна, която да може директно да повлияе върху обменния курс на която и да било от съществуващите криптовалути. Освен това не съществуват правителствени организации, които да имат контрол над транзакциите, които се осъществяват.

Bitcoin ли е първата криптовалута?

Да, биткойн е първата криптовалута. Останалите дигитални валути са базирани на отворен сорс код, подобен на този, който е използван за Bitcoin.

Има ли мобилно приложение за борсата CREX24?

Не, защото в момента апликациите за iOS и Android са в процес на разработване.

Как мога да редактирам личната информация, която съм въвел?

Като се свържете с отдела, отговарящ за поддръжката на клиентите или пишете на имейл [email protected]. В мейла не забравяйте да упоменете кои точно данни искате да коригирате и каква е причината, която налага това действие.

Мога ли да търгувам в CREX24 без регистрация?

Не, това не е възможно. Освен профил, ще са ви необходими и налични средства, които да заредите по сметката си. Естествено, ще ви е нужна и верификация, преди да правите транзакции от какъвто и да било тип.

Откъде мога да купувам и продавам криптовалути в CREX24?

Мястото за това е страницата с „Пазари“.

Каква е минималната сума, която мога да депозирам?

Минимумът, който е зададен за депозит е на стойност един долар.

Как мога да заредя сметката си?

След като сте влезли в профила си, посетете страница „Сметка“, където можете да посочите валута и да натиснете на иконата за депозит.

С какви платежни методи разполагам?

Три са наличните опции, а именно – платежни системи, банкови карти и електронни портфейли.


Линк към CREX24

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “CREX24 – Регистрация в борсата за криптовалути и какво ще ни донесе това?

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!