Бонус комбинации в 1xbet

Видяно 81 пъти

Компанията добавя различни бонуси, за да задържи интереса на играчите към предложенията за залози в сайта. Стана ясно, че 1xbet е сред букмейкърите, които предоставят множество съблазнителни оферти на клиентите си. Две предложения обаче изпъкват и заслужават вниманието ви, а именно промоциите „Щастлив петък” и „Сряда х2”, за които ще пишем в тази статия. С тези оферти ще получите не само допълнителни суми, а и много емоционална игра.

Посетете 1XBET


Какво предлага офертата „Щастлив петък” на 1хБет?

оферта щастлив петък в 1xbet

Промоцията на 1xbet – Щастлив петък е актуална за старт на на всяка нова седмица. От нея могат да се възползват всички играчи, които имат регистрация в руския сайт и направят депозит. За да се класирате за този бонус трябва да отговаряте на три условия, от които зависи вашето участие, нека ги разгледаме в следващите няколко реда на тази публикация:

 • Имате задължение да попълните данните си в „Личен профил”, който ще намерите в горната дясна част на уебсайта;
 • Да направите депозит в игралната сметка от 00.00 часа до 23.59 часа всеки петък;
 • Да не сте извършвали теглене на средства, преди да направите депозит;

Букмейкърът ви предлага бонус от 100% върху направения депозит в петък. 1хБет ще удвои сумата на депозираните пари в петъчния ден всяка седмица. Ако например захраните сметката си в петък с 50 лева, то ще получите още толкова, за да правите вашите залози. За да се случи всичко това е нужно да депозирате минимум 2 лева в сметката си.

Максималният бонус, който можете да получите е в размер на 100 евро. С други думи дори да направите по-голям депозит от 100 евро в петък, допълнителните средства, които ще получите няма да надвишат тази сума.


Какви са правилата към промоцията „Щастлив петък”?

И към този бонус важат определени правила и условия, които трябва да спазите, ако искате да се възползвате максимално от офертата. В случай, че нарушите правилата, букмейкърът може да анулира промоцията, а сега нека видим най-важната част от правилника към офертата:

 • Ако не превъртите бонуса до 24 часа, след като сте го получили, букмейкърът ще анулира офертата;
 • В посочения по-горе срок е нужно да разиграете бонуса на акумулатори, като заложите три пъти размера на бонуса;
 • Акумулаторният залог, който е нужно да поставите, трябва да съдържа най-малко три селекции;
 • Минималният коефициент на събитията в правата колонка, трябва да е 1.40;
 • За да бъде зачетено превъртането на бонуса, е необходимо да спечелите всички спортни срещи в рамките на 24 часа, след получаването на офертата;

В какво се изразява промоцията „Сряда х2”?

промоция сряда в 1xbet

Офертата – Сряда х2 е достъпна за клиентите, които са участвали в промоцията „Щастлив петък” на 1xBet. За да се възползвате от бонуса е нужно да не сте извършвали тегления от сметката си между сряда и петък. Също така не бива да имате други активирани оферти към датата на тази промоция. Това са основните правила, които трябва да имате предвид.

Ако вече сте се възползвали от офертата „Щастлив петък” през миналата седмица, в първите два дни на новата седмица е необходимото да реализирате по 5 залога на спортни събития. Минималният коефициент към събитията е 1.40. Сумата на десетте залагания, които ще направите в понеделник и вторник трябва да по-голяма или равна на тази на петъчния бонус.

В случай, че в петък сте получили допълнителни 50 лева, то в понеделник и вторник трябва да заложите на общо десет мача поне 50 лева. Без значение е каква ще бъде стойността на отделните залози, като главната причина е да покриете общата сума на петъчния бонус. Последното нещо, което се налага да направите, за да се възползвате от промоцията е да извършите депозит в сряда. 1хБет ще прибави 100% бонус от стойността на депозираните пари, но не повече от 100 евро, които са максималната сума, която можете да вземете.


Какви условия важат към промоцията „Сряда х2”?

 • Ако искате да изтеглите печалбите си дошли със съдействието на този бонус, е нужно да изпълните условията за неговото разиграване;
 • Превъртането става чрез направа на залози на права колонка до 24 часа, след като сте получили бонуса;
 • Нужно е правата колонка да съдържа поне 3 спортни срещи;
 • Всяка една селекция в талона ви трябва да е с минимален коефициент 1.40;
 • За да изпълните условията по разиграването на офертата е необходимо да сте уредили вашите залози до 24 ч. от получаването на бонуса;

Нашето мнение за промоциите „Щастлив петък” и „Сряда х2”

Това са чудесни промоции, които ви дават възможност да грабнете 100% бонус върху депозита ви в сряда и петък всяка седмица. Личи си, че букмейкърът се старае да направи изкарването ви в онлайн платформата още по-интересно и ползотворно. Да се надяваме, че руската компания ще продължи да ни поднася подобни оферти изпълнени с положителен заряд.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Бонус комбинации в 1xbet

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!