1xbet Бонус Календар за Електронни Спортове

Мария Костадинова
Видяно 17 пъти

Феновете на електронните спортове както по света, така и в България са многобройни. Не е изненадващо и това, че от 1xbet са взели решение да направят специален бонус календар за почитателите на eSports. Ако и вие сте един от тях, значи тази оферта със сигурност е нещо, което ще привлече вниманието ви. В следващите редове ще поговорим по-подробно и в детайли какво можете да очаквате.

Линк към 1xbet


Бонус календар за електронни спортове от 1xbet

Можете да получите 10% кешбек за направени от вас залози от категорията на електронните спортове. Имайте предвид, че самите спортни дисциплини се променят всеки ден. Така, че определено ще се насладите на разнообразие и скуката ще избяга надалеч.

Важно е да запомните, че от компанията ще приемат вашите залози за настоящата оферта единствено ако са залози на живо. Максималният брой рундове е три, като продължителността на боя в рунда е равна на времето, което ще бъде нужно за излъчване на победителя. Имайте предвид, че за да участвате, то трябва да сте си направили регистрация в 1xbet, да сте преминали процеса по верификация на акунта и да имате заредени парични средства по сметката си, за да можете да поставяте залози с тях. Ако това е така, то единственото, което ви остава е да се запознаете с изискванията на букмейкъра.


Правила и условия на бонуса

Ако сте твърдо решени да вземете участие, то ви съветваме да инвестирате част от времето си в това да се запознаете с това какво изисква компанията от вас. Естествено, както всяка оферта на 1xbet, тази също има определени условия, които ще трябва да спазите. А ето и какви са те:

  • За да бъдете счетен за победител, ще трябва да спечелите два рунда от общо 3.
  • За да заложите, трябва да използвате сумата от минимум 1.50 евро.
  • Най-високата кешбек сума за клиент е в размер на 10 евро.
  • Имайте предвид, че сумата на кешбека зависи от типа игра, в която сте решили да заложите.
  • От компанията обещават, че начисляването на кешбек в сметката на всеки клиент ще бъде осъществено в рамките на следващия работен ден.
  • Ако направите няколко на брой залози, които са поставени на един и същ пазар за един и същ мач, то те ще бъдат зачетени като един залог.
  • Бонусът за електронни спортове ще бъде в размер на десет процента от отчетените загуби в рамките на 24 часа.

Вход в 1xbet

Експерт
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 мнения за 1xbet Бонус Календар за Електронни Спортове

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!