1xGalaxy игра с награди от 1xbet

Мария Костадинова
Видяно 106 пъти

Лятото е любим период на всички! Още по-голям ваш фаворит ще се превърне, ако обичате томболите и възможността за получаване на страхотни награди. А всъщност, кой не би се зарадвал на нов, модерен смартфон? И тъй като щедростта на букмейкъра 1xbet е всеизвестна на всички почитатели на онлайн залозите, надали ще ви изненадаме като кажем, че тази томбола идва точно от тях. Краткият анонс към тази бонус игра гласи „Правете залози – получавайте супер джаджи!“. Но преди да започнете с тях, ние ви предлагаме да се запознаете със самата игра, за да знаете какво да очаквате.

Вход в 1xbet


1XGALAXY – Какво представлява?

1XGALAXY от 1xbet представлява бонус игра, в която има таймер, който отброява точно след колко време стартира тегленето. До тогава вие можете да правите своите онлайн залози в сайта на 1xbet. Естествено, ще получавате промоционални билети и ще имате страхотния шанс да вземете супер награди.

В по-голяма сума, увеличавате и своите шансове за печалба. Това е разбивка, която ще ви ориентира при залог от дадена сума, колко точно билета ще получите в замяна:

СумаБилети
12.00 лв.1 билет
25.00 лв.3 билета
62.00 лв.10 билета
124.00 лв.25 билета
249.00 лв.60 билета
373.00 лв.90 билета
621.00 лв.160 билета
1243.00 лв.350 билета
1864.00 лв.600 билета
2486.00 лв.1000 билета

Награди от томболата

Всяка игра има една най-любима част от всички, заради което започва и провеждането ѝ. Естествено, че това са наградите. Както всички останали бонус оферти от 1xbet, така и в тази ви очакват страхотни поощрения. Както ви подсказва и името на играта, всеки от печелившите ще се сдобие с чисто нов модел смартфон Samsung Galaxy. А ето и как са разпределени самите награди по места:

 • I място: Победителят ще се сдобие със Samsung Galaxy Note 10+ Special Edition и слушалки Galaxy Buds. В допълнение получава още – кожен калъф, както и ексклузивна колекционна картичка. Общо 10 победителя ще се сдобият със страхотната награда от 1xbet.
 • II място: Общо 15 ще бъдат изтеглените, които ще бъдат подгласници на първото място. Те ще се оборудват със смартфон от серията S20 Ultra, отново на Samsung Galaxy.
 • III място: Цели 25 победителя ще имат чисто нов Samsung Galaxy Note 10.
 • IV място: На предпоследната позиция Samsung Galaxy Tab S6 ще очаква своите нови 50 притежателя.
 • V място: И накрая, 100 нови клиенти на букмейкърската компания ще бъдат снабдени с чисто нови Samsung Glaxy Buds Plus.

Правила и условия за участие

Стартът на промоцията е поставен на 24.06.2020 г. (сряда) и нейната продължителност ще е до 30.08.2020 г. (неделя). За да вземете участие ще ви е необходима регистрация в 1xbet, както и да сте предоставили информация за имена, телефон за връзка, имейл адрес, страна и град на местоживеене. Имайте предвид, че тази информация трябва да е коректно въведена. В противен случай няма да получите своята награда, в случай, че спечелите.

След като направихме тези важни уточнения, нека разгледаме какви са останалите изисквания на компанията:

 • За да участвате, от вас се изисква да направите минимален залог на стойност от поне 12 лева.
 • Няма ограничение в броя на билетите, които можете да получите за участие.
 • Относно бонус точките – те ще бъдат присъдени автоматично към печелившия билет на всеки от участниците.
 • Победителите в играта ще бъдат избрани на напълно случаен принцип.
 • Не можете да вземете едновременно и поощрителна награда и голяма награда.
 • За да вземете участие се изисква и съгласие от ваша страна за това, че ще трябва да посетите настройките на профила си, откъдето да зададете съгласието си в графата „Участие в бонус промоции“.
 • Имате право да се възползвате от текущата оферта на 1xbet само веднъж.

Ако се питате кога ще разберете дали сте сред печелившите, важната дата, на която ще бъде проведено и самото теглене е 31.08.2020 г. (неделя), както бяхме споменали и по-рано. Имайте предвид, че победеителите ще бъдат обявени на официалната страница на букмейкъра, където всъщност се провежда и текущата промоция.

Ако искате да станете притежател на чисто нов Samsung Galaxy – сега е моментът!

Посетете 1xbet

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “1xGalaxy игра с награди от 1xbet

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!