Бонус “Адвансов залог” в 1xbet

Видяно 90 пъти

Случвало ли ви се е да имате идея за даден залог, но да не разполагате с нужната сума за него? Ако отговорът е да, то вече нямате повод за притеснение, тъй като 1xBet ви предлага оферта за авансов залог, с чиято помощ можете да се поздравите с добра печалба. В тази статия ще ви представим бонуса Advancebet, за да се възползвате максимално от предназначението му.

Посетете 1xbet


Как авансовият залог на 1хБет помага на играчите?

залог advancebet в 1хбет

Главната идея на този бонус, е да даде на потребителите възможност да се възползват от авансова сума за залагане, която се получава при изпълнение на определени правила. Ако се предвижда наличието на авансов залог, то последното ще бъде отбелязано във виртуалния ви фиш, където ще видите опцията „Наличен Advancebet залог”. В случай, че букмейкърът ви предложи този вариант натиснете бутона „Открий”, за да видите какъв аванс се предвижда за вас.

С авансовата сума може да направите нов залог, но условието е да имате вече реализиран и неуреден залог. С офертата за аванс от 1хбет може да залагате както на предстоящи събития, така и на такива, които се предлагат в секцията „На живо” в онлайн платформата на бранда.

Средствата, които ще получите под формата на авансов залог зависят от печалбата на вашите неуредени залози. Всички уредени залагания до 48 часа преди използването на Advancebet залогът ще бъдат използвани, за да покрият авансовата сума, която сте получили. При положение, че залозите ви не претърпят успех, то авансовата сума ще бъде анулирана.

Общо взето е нужно да разполагате с неуредени залози, за да бъде формирана сумата на авансовия залог. Ако печалбите от първоначално реализираните залози се сбъднат, то те ще покрият авансовата сума, която сте получили. Най-хубавото е, че можете да получите възможност за залог, дори когато не разполагате с необходимата за това сума.

Пример за употребата на Advancebet залог от 1хБет
Разполагаме със 100 лева в нашата виртуална сметка, които ще използваме за залози в два талона. Направихме залог от 50 лева на коефициент със стойност 3.00. От него очакваме печалба от 150 лева при успех. Следващият ни залог е в размер на 30 лева на коефициент 2.0, който може да ни донесе печалба от 60 лв. Това са два неуредени залога, които изчакват крайния завършек на мачовете. В сметката ни останаха 20 лева, които не сме заложили.

Забелязахме, че има още един мач, на който искаме да заложим. В този момент букмейкъра ни предоставя възможността за авансов залог в размер на 50 лева. Ние взехме решение да заложим 70 лева (авансовите 50 и нашите 20) на новото събитие с коефициент 4.0, от което очакваме печалба от 280 лева. При така стеклите се обстоятелства имаме три възможни варианта, които ще разгледаме в следващите няколко реда на статията за Advancebet:

  1. В случай, че авансовият залог е печеливш, а останалите два залога са губещи, то ние няма как да покрием дадената сума за авансов залог. При такива обстоятелства авансовия залог ще бъде анулиран. Добрата новина е, че получаваме обратно собствените си 20 лева, които бяха прибавени към аванса от 50 лева, с който реализирахме последният трети залог.
  2. В случай, че авансовият залог загуби, а първите два се укажат печеливши, ние получаваме сумите от 150 и 160 лева, като общия им сбор е 210 лева. Налага се да върнем авансовият залог от 50 лева, който получихме и така в сметката ни останаха 160 лева. 20-те лева, които бяха прибавени към авансовия залог също ще изчезнат, тъй като мача е губещ.
  3. Ако и трите залога са губещи, то авансовият залог се анулира, а ние оставаме с 0 лева в сметката си. Това е най-лошият възможен вариант от всички показани на горните редове.

Нашето мнение за Advancebet от 1xBet


Възможността да получим авансова сума, с която да залагаме е страхотна. Разбира се, възможно е да претърпим и тежка загуба, но пък парите идват при нас в най-подходящия момент. Вече не е нужно да се вайкате, когато не разполагате с достатъчно средства по сметката си за направа на определен залог, защото руския букмейкър ще ви даде аванс, който да използвате най-рационално. Надяваме се и вие да харесате тази чудесна оферта в сайта.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Бонус “Адвансов залог” в 1xbet

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!