$1500 в Bwin Poker всяка седмица

Видяно 176 пъти

Любителите на покер забавленията имат още една причина да практикуват хобито си в сайта на Bwin. Това е промоцията, която всяка седмица предоставя награди в размер на $1500 за клиентите на букмейкъра. Ако вече сме ангажирали вниманието ви, вижте в следващите редове как може да се възползвате от офертата.

Участвайте за $1500


Какво представлява Bankroll Booster?

Bankroll Booster е промоционален покер турнир, който Bwin организира на сайта си, с цел да насърчи играта на своите клиенти. Състезанието се провежда всяка сряда, а началният му час е 20.30 ч. Общият награден фонд е $1500 и се отпуска всяка седмица, в края на надпреварата. Сумата се разпределя между участниците, класирали се на първите 250 места в турнира.

Таблица с наградите от Bwin турнира Bakroll Booster
Таблица с наградния фонд от турнира

Кой може да участва?

Freeroll турнири от Bwin
Избор на Freeroll турнир

Промоцията Bankroll Booster е предназначена за всички пълнолетни клиенти на букмейкъра. За да се включите в офертата, е необходимо да имате сметка с депозирани реални средства в нея. Нужно е да инсталирате покер клиента на Bwin, да играете и да спечелите поне две покер точки. След това трябва да посетите секцията Freerolls от търсачката за турнири, която сме ви показали на снимката. Щом заявите желанието си да се включите, ще ви бъде предоставен билет за участие.


Правила и условия

  • Фрийрол турнирът се провежда в 20.30 всяка сряда.
  • В надпреварата могат да се включат всички клиенти, изпълнили условията за участие, които сме описали по-горе.
  • Всеки играч може да използва само по един билет за участие на седмица.
  • Талоните за участие нямат парична стойност и не могат да бъдат осребрявани за суми кеш.
  • Събирате точки за участие от 00.00 ч. в понеделник до 23.59 ч. в неделя.
  • Талоните за участие в Bankroll Booster турнира са с валидност 10 дни.

Нашето мнение за Freeroll Booster

Офертата Freeroll Booster е страхотна промоция, чрез която букмейкърът се опитва да поощри играта на своите клиенти. Условията за участие са сравнително изпълними и ще ги покриете, ако редовно сядате на покер масите в Bwin. Наградният фонд от $1500 е щедър, макар че се разпределя между голям брой участници и ако не се класирате на едно от първите места, няма да спечелите кой знае каква сума. Промоцията обаче добавя допълнителен стимул към играта ви и е прекрасен начин да се забавлявате.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “$1500 в Bwin Poker всяка седмица

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!