Испанската Ла Лига най-вероятно се завръща на 12-ти юни

Видяно 51 пъти

Още тази седмица мачовете в немската Бундеслига се завръщат с пълна сила, но изглежда ще се наложи да изчакаме още малко до възобновяването на футбола и в останалите големи първенства. Светлина по темата с испанската Ла Лига хвърля авторитетното местно издание „AS“, според което, е въпрос на време Министерството на здравеопазването да одобри датата 12 юни за начало на останалите мачове до края на шампионата, като идеята е да се определи шампион до края на месец юли. При този сценарий ни очакват поне по два мача седмично до края на сезона.

Футболистите вече имат разрешение за тренировки, макар и със засилени мерки за сигурност, като в следващите няколко седмици ще имат възможност да навлязат в добра форма. Обсъжда се още и стартиране със седмица по-късно, като спряганата за алтернативна дата е 19 юни.

Разбира се, мачовете ще се играят на празни трибуни, като основния приход за отборите остават телевизионните права, а изготвянето на програмата с мачовете със сигурност ще бъде съобразена с това.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Испанската Ла Лига най-вероятно се завръща на 12-ти юни

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!