Позволиха на 12 000 фена да присъстват на финала за Купата на България

Видяно 72 пъти

Тази сутрин на среща между премиера Бойко Борисов, оперативния щаб, министър Красен Кралев и вицепрезидента на БФС Емил Костадинов бе взето решение, че на финала на Купата на България ще могат да присъстват 12 000 зрителя, като половината от тях ще са привърженици на ЦСКА, а другата половина на Локомотив Пловдив. Това е четири пъти повече от предварително обмисляните 3000 фена. Във всеки сектор на националния стадион, който е с капацитет от 43 000 места ще има разпръснати на разстояние от поне метър и половина по 3000 човека.

Именно министър Кралев и Емил Костадинов са настоявали за повече фенове по трибуните, като основният им довод е бил, че националният стадион е достатъчно голям, за да може да се спазва нужната дистанция между хората. Финалът за Купата на България ще се проведе на 1-ви юли сряда от 19:15.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Позволиха на 12 000 фена да присъстват на финала за Купата на България

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!