Бонус за залози на комбинации в Betfair

Видяно 83 пъти

Любителите на играта с комбинации се радват на специален стимул, когато играят в раздел „Спорт“ на Бетфеър. Букмейкърът е разработил оферта за всички, които предпочитат този тип игра и тук ще ви разкажем как да се възползвате от промоцията.


Бонус презареждане за комбинации

бонус презареждане на комбинации в betfair

Бонусът за комбинирани прогнози е в размер на € 10 и се предоставя всеки понеделник. Той се определя на база седмичната ви игра през изтеклия период. За да го получите, трябва в рамките на седмица да сте инвестирали в комбинации минимум € 25.

Към промоцията се зачитат залози, в които са включени минимум четири селекции. Може да комбинирате предположения от всички спортове, без ограничения в конкретните турнири или пазари.

Важно е да имате предвид, че може да изиграете необходимите € 25 както наведнъж като залог за една комбинация, така и на части. Това уточнение прави промоцията подходяща за всички, които играят редовно с комбинации, но предпочитат да инвестират по-малко средства.

Ако сте изпълнили условията по бонуса, Betfair ще преведе по сметката ви € 10 под формата на безплатен залог. Трябва да го усвоите в срок от 48 часа след получаването му.


Правила и условия на офертата за комбинации

 • Отчетният период по промоцията е от 02.00 ч. в Понеделник до 01.59.59 ч. в Неделя българско време всяка седмица.
 • През този период трябва да сте заложили в една или повече комбинации поне € 25.
 • Прогнозите трябва да включват поне четири селекции. Ако едно от събитията във фиша е отменено или отложено, то се приспада от броя селекции. Така, ако сте играли с четири предположения и едно от тях е отменено, вашата прогноза не участва в промоцията. В случай, че сте комбинирали пет селекции и една от тях е отложена, във фиша ви остават четири събития и залогът ви отговаря на условията.
 • За да се класира, прогнозата ви трябва да включва само селекции с минимален коефициент от 1.50 всяка.
 • Комбинация, отговаряща на условията, се зачислява към отчетния период, в който е приключила последната селекция от фиша.
 • В промоцията участват срещи от всички видове спорт и всички предлагани пазари в раздел „Спорт“ на Betfair.
 • Зачитат се прогнози преди началото на събитието и прогнози на живо.
 • Няма да имате право на бонуса, ако се възползвате от опцията Cash Out или ако в раздел „Спортна борса“ поставите предположение „СРЕЩУ“ някоя от селекциите в комбинацията ви.
 • Залози, застраховани с ACCA ЕDGE не спадат към офертата.

Нашето мнение

Един добър стимул е Betfair бонус Презареждане за залози в комбинации, който се предоставя на играчите. Най-сериозното му предимство е, че няма непосилни условия за усвояване или разиграване. Достатъчно ще бъде да се забавлявате в сайта на компанията и да поставяте своите предположения. Допълнителен плюс е и фактът, че за промоцията се зачитат всички видове спорт и наличните пазари, които се предлагат в раздел „Спорт“. Тази оферта е чудесно поощрение, с което седмицата ви да започне положително.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Бонус за залози на комбинации в Betfair

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!