Изпрати Оценка

Удобство и Дизайн 1/5
Бонуси 1/5
Support 1/5
Коефициенти 1/5
Казино 1/5
Апликации 1/5
Крайна Оценка 1/5
Оценка (минимум 50 символа)
Изпрати Оценка

2 мнения за 10bet

  1. Ас
    Асен
    Хайде вече да разберат, че и българските играчи проявяват интерес към платформата им и искат да пробват спортните им залози. Много от любопитните лично за мен букмейкъри, за съжаление са блокирани за страната ни и това ме ограничава. И мен и останалите играчи. Да, изборът от останалите букита е не малък, но все пак. Малък ни е пазара явно и сериозните компании като 10бет не проявяват особен интерес към нас. Жалко за което.
  2. Га
    Галин Димов
    Жалко, че са блокирани за България. Лично на мен са ми любопитни. Първо, заради добрия стартов бонус, второ залозите на живо също ми се иска да ги изпробвам. Фактът, че предлагат частичен и пълен кеш аут също ме кара още повече да искам да пробвам при тях ама... дано и от БГ в скоро време да е възможно да се правят регистрации макар, че ме съмнява. Явно българските играчи към момента не са им приоритет.
Контакти и поддръжка
Бъдете сигурни, че всички ТОП букмейкъри за България са предоставили много начини за директен контакт с екипите за поддръжка на клиенти. Повечето оператори предлагат чат на живо, форма за контакт, имейл или телефонен номер. Пишете ни на имейл, ако имате нужда от помощ от екипа на Betenemy.com.
Станете част от Betenemy
Betenemy.com е сайт, предназначен за всички фенове на онлайн залозите. Тук може да разберете какво мислят другите играчи относно най-добрите сайтове за залагане, които са поместени на нашите страници. Не се колебайте да добавите и вашата оценка към многото потребителски мнения за бранда, както и да разгледате онлайн казината.
Как да изберете букмейкър?
Разгледайте сайта ни подробно, за да намерите най-атрактивните бонус код промоции, достъпни за играчи от България. Научете най-важното около надеждни бетинг брандове, лицензирани за страната. Не на последно място, вижте кои апликации за залози на Android & iOS, описани от нашите експерти, ще отговорят на изискванията ви.