10 причини да изберете Betfair

Видяно 98 пъти

Betfair е сред безспорните лидери в областта на онлайн хазарта. Компанията е световноизвестна, а името ѝ е символ на иновации, високи технологии и революционни методи за игра. Ако все още не сте изпробвали късмета си в платформата, предлагаме ви нашите ТОП 10 причини, за да го направите.

Посетете Betfair


Букмейкър, който предлага Спортна борса

Няма как да не започнем с преимуществата, които ви носи спортната борса на Бетфеър. Забравете за всички случаи, когато сте искали да прогнозирате дадено събитие, но сте се отказвали, щом видите предлаганите от букмейкърите коефициенти. В спортната борса може сами да договорите стойностите, за които желаете да изтъргувате прогнозата си.
Достатъчно е да намерите оптималния баланс, така че да има кой да посрещне залога ви.


Играете, дори ако не разбирате от спорт

Борсата на Бетфеър е раят за хората, които се интересуват от движенията на различни пазари. Дори да не разбирате нищо от спорт и материята да ви е досадна, имате шанс да играете в този сектор и да регистрирате печалби. Това е така, защото всеки залог може да се разглежда като стока и да бъде търгуван по същия начин.
Необходимо е само да имате известни познания, бързи реакции и малко свободно време.


Много събитие live

Залаганията на живо са едно от най-интересните занимания, а Бетфеър предлага огромно разнообразие в тази област. Събития на живо се следят както в секция „Спорт“, така и на борсата. Пазарите са изключително атрактивни, коефициентите са динамични и често пъти – изненадващи. Най-хубавото обаче е, че Betfair следи повече събития на живо в сравнения с голяма част от конкурентите си.


Пряко предаване

пряко предаване в Betfair
Изглед от раздела „Пряко предаване“ в Betfair

Сериозно предимство е и прякото предаване, което букмейкърът предлага на своите клиенти за редица спортни събития. Вече не се налага да поддържате специален абонамент към телевизията си, за да гледате най-интересното от света на футбола, например.

Betfair се старае да предложи излъчване за по-популярните сблъсъци. Заедно с това, трябва да подчертаем, че картината е доста по-качествена от образа при други букмейкъри, предлагащи същата опция.


Разнообразна игра

Двата раздела на Бетфеър ви дават възможност за изключително различни прогнози. Най-хубавото е, че не се налага да избирате между Sportsbook и „Спортна борса“. Бихте могли да вземете най-хубавото и от двете секции, развивайки комбинирана игра.

По този начин си гарантирате, че няма да скучаете, защото щом ви писне залагането с твърди коефициенти, може да опитате да договорите собствени стойности на борсата.


Price Rush

Price Rush е опция без аналог. Ще може да се възползвате от нея само на сайта на Бетфеър. Чрез Price Rush вие съчетавате предимствата от двата сектора на Бетфеър. От една страна правите залог в „Спорт“, което ви гарантира, че той ще бъде посрещнат, а от друга – може да се възползвате от динамичните коефициенти, които са характерни за спортната борса.

Само тази промоция ви дава шанс да отчетете печалба при стойности, по-високи от коефициентите, с които сте играли.


ACCA EDGE

ACCA EDGE е друг интересен продукт, заради който си струва да се замислите дали да не играете в Бетфеър. Това е вид застраховка, която се предлага за акумулаторните залози от поне четири селекции в сайта. Може да комбинирате сблъсъци от различните спортове, предлагани в платформата. В случай, че само една от прогнозите ви се окаже неуспешна, букмейкърът ще възстанови сумата по залога ви.

Ако имате, например, три сигурни селекции, може спокойно да качите коефициента с някой аутсайдер, без да се страхувате, че той ще ви провали.


Въведоха Cash Out първи

Знаете ли, че Бетфеър е букмейкърът, който пръв въведе опцията Cash Out? Компанията заслужава да ѝ дадете шанс дори само заради този факт. В момента тя се предлага за голяма част от събитията, за които може заложите в платформата.

кеш аут опция в Betfair

Букмейкърът е с едни гърди пред останалите и поради факта, че предлага възможността за частичен Cash Out, а това не се среща при всеки хазартен оператор.


Изгоден стартов бонус Спорт

Ако сте се уморили от регламента по разиграване на стартовите бонуси при някои букмейкъри, Бетфеър е вашето място. Компанията предлага сериозно поощрение, което се предоставя по коренно различен начин от офертите в другите сайтове. На практика получавате бонуса си, след като вече сте покрили изискванията по разиграването му. Съотношението между инвестирани суми и получени екстра средства също е доста добро. Срещу изиграни € 250 може да добавите € 100.


Подробна информация за събитията

Всеки по-опитен играч ще оцени предимствата, които предлага информационният панел към залозите в Бетфеър. Тук не се налага да правите прогнози на сляпо, без да знаете дали събитието ще се следи на живо, дали за него ще се предлага пряко предаване или опцията Cash Out. Всичко е надлежно упоменато в програмата на букмейкъра. Това ви помага да разгърнете играта си в перспектива, като съобразите по-прецизно за кои сблъсъци да заложите.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “10 причини да изберете Betfair

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!